Özdilek

Siyaset

Çelik,Tahir Büyükakın’ın Amel Defteri Açıldı

Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik tempoyu yükseltti ve Tahir Büyükakın’ın Amel Defteri Açıldı dedi.

7 Mart 2024 Saat: 17:13
Çelik,Tahir Büyükakın’ın Amel Defteri Açıldı
Çelik,Tahir Büyükakın’ın Amel Defteri Açıldı

Çelik,Tahir Büyükakın’ın Amel Defteri Açıldı

Nurettin Hoca’dan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a: “Amel defterin açıldı” mesajı geldi. Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik tempoyu yükseltti ve Tahir Büyükakın’ın Amel Defteri Açıldı dedi.

Manavlar, Nurettin Hoca’ya Sahip Çıkıyor

Nurettin Hoca gaza bastı! Üç hafta sonra sandık başına gideceğiz. Bu dönem iktidar partisinin rakibi ve alternatifi Nurettin Hoca olacak! Manav kimliğiyle bilinen Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik’e Manavlar ve halk sahip çıkıyor. Gebze bölgesinin sevilen öğretmenlerinden Nurettin Hoca’ya ilgi giderek artıyor. Ya AK Parti, ya diğerleri diye iki kutba sıkışanlar için ben buradayım” diyor.

Nurettin Çelik’ten Önemli Çalışma

Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik katıldığı bir TV programında Kocaeli Büyükşehir’in geçmiş 5 yıllık çalışmalarını değerlendirdi. Nurettin Çelik, şunları söyledi: “Adaylık görevi bizlere verildiğinde sahaya indiğimizde mahalle mahalle sorunlarımızı öğrenmek için bir çalışma yaptırdım.

Tahir Bey’in Amel Defteri Açıldı

Yapılan değerlendirmeleri sayfa sayfa okudum, Kocaeli’de yaşayan hemşerilerimizin ortak eğilimleri yapılan hizmetlerin eksikliği ve yetersizliği yönünde. İşte bu bir vatandaşımızın da ifadesiyle Tahir Bey’in amel defteri niteliğinde.

94 Ruhuyla Geliyoruz

Kentimizin sorunlarını biliyoruz ve bunu bilerek yola çıktık ve hizmet üretmenin en başında da bu yatar. Bizler inşallah tüm bu sorunları çözmek 94 ruhundaki hizmet anlayışı ile belediyemizi yönetmek istiyoruz.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat