Özdilek

Siyaset

‘Çayırova’yı yeniden şahlandıracağız’

Çayırova Kurucu Belediye Başkanı Timur Koç, coşkulu bir kalabalıkla aday adaylık başvurusunda bulundu. Parti önünde izdiham yaratan kalabalığa konuşan Timur Koç’u, ilçe başkanları, meclis üyeleri, geçmiş dönemde birlikte görev yap

28 Temmuz 2013 Saat: 17:33
‘Çayırova’yı yeniden şahlandıracağız’
‘Çayırova’yı yeniden şahlandıracağız’

İlçe Başkanı Rasim Meriç’in konuşmasının ardından kürsüye davet edilen Timur koç, kalabalığı selamladıktan sonra yaptı konuşmada, AKP’ye  yüklendi. Çayırova’nın son on yılını boşa geçen zaman olarak nitelendiren Koç, eski başkanlardan Yaşar Alkan’a da yüklendi.

KİTLESEL BAŞVURU

Yıllar sonra aktif siyaset için bir kez daha kollarını sıvayan Timur Koç, dün belediye başkanlığı aday adaylığı için resmi başvuruda bulundu. Koç’un başvurusu parti içinde heyecana neden olurken, başvurusu sırasındaki kalabalık ‘Koç iddialı geliyor’ yorumlarına yol açtı.

HAK ETTİĞİMİZ GÜNLER YAKIN

Adaylık açıklamasında alkışlar arasında ve coşkulu bir konuşma yapan Timur Koç, “Çayırova’yı değiştirdiklerini iddia edenler aslında Çayırova’ya bir çivi bile çakmış değil. Bizim ayırdığımız alanlarla okul yapılıp, bizim projelerimiz üzerinden siyaset yapmaya çalışıyorlar. İlçemizi geliştirmek yerine daha da geriye götürdüler. Çayırova, CHP iktidarıyla hak ettiği günlere kavuşacaktır” diye konuştu.

Koç konuşmasında, eski Belediye Başkanlarından Yaşar Alkan’ın, “Timur Koç aday olursa ben de adayım” açıklamasına da değinerek, “hodri meydan” dedi. Koç, “Senin gücün bizi durdurmaya yetmez “diye konuştu.

YAŞAR ALKAN’IN KONUŞACAK BİRŞEYİ YOK

Yaşar Alkan’ın dere yatağın belediye binası temeli atması dışında bir hizmet yapmadığını, Faruk Taşçı döneminde de kendi döneminde ayırdıkları yerlere hayırseverlere okul yaptırmak dışında bir şey yapmadığını, Ziyaettin Akbaş döneminde de bir proje gerçekleştirilemediğini ifade eden Koç,”Şimdi hizmet, şimdi proje” zamanıdır dedi.

ÇAĞRI YAPTI

Çayırova’yı sağlıklı ve sosyal demokrat bir yönetime kavuşturmak için tüm güçlerin elele vermesi gerektiğini vurgulayan Koç, “2014 seçimlerini kazanacaklarını söyledi.Gecemizi gündüzümüze katacak, herkesin kapısını çalacak, herkese anlatacak bu seçimi mutlaka kazanacağız. Buradan herkese çağrı yapıyorum”dedi.

GÖREVİ DEVRALMAYA HAZIRIZ

Çayırova’nın yeni bir atılım ve projelere ihtiyacı olduğunu, Şişli Belediyesi kadar gelirleri olan Çayırova’nın yerinde saymasının haksızlık olduğunu,partimiz uygun görüp halkımız takdir ettiği takdirde Çayırova’yı değiştirmeye gerçek bir kent yapmaya hazırız.”diye konuştu.

Koç’un açıklamalarının ardından, iktidara susamış partililer uzun kuyruklar oluşturarak Koç’u kutladılar. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat