Özdilek

Spor

Çayırova’da son transfer Yunus Demir olabilir

12 yeni ismi kadrosuna katan BAL temsilcimiz Çayırovaspor hız kesmiyor.

21 Temmuz 2018 Saat: 16:04
Çayırova’da son transfer Yunus Demir olabilir
Çayırova’da son transfer Yunus Demir olabilir

 Orta sahaya kuvvetli bir oyuncuyu takviyesi yapmak isteyen yeşil-siyahlılar, Çerkezköy’den Yunus Demir’i gündemine aldı.

Şuana dek 3’ü kaleci olmak üzere 12 yeni ismi kadrosuna katan BAL temsilcimiz Çayırovaspor hız kesmiyor. Orta sahaya kuvvetli bir oyuncuyu takviyesi yapmak isteyen yeşil-siyahlılar, Çerkezköy’den Yunus Demir’i gündemine aldı. Geçtiğimiz sezona Dersimspor’da başlayan ve devre arasında Çerkezköy’e gelen Yunus Demir’in 2.Lig ekibi Tuzlaspor’un kampında olduğu ve görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Yunus Demir Kimdir?

20 Ekim 1995 Çarşamba doğumlu olan Yunus Demir ön libero ve orta saha mevkiinde oynuyor. Futbola 2008 yılında Yeşilırmakspor’da başlayan Demir, 2009 yılında Çarşambaspor’a transfer oldu. 4 yıl boyunca Çarşambaspor forması giyen Demir, 2014 yılında Turhalspor’a, ardından tekrar Çarşambaspor’a döndü. 2016 yılında bir kez daha Turhalspor’a giden Demir geçtiğimiz sezonu Dersimspor ve Çerkezköy takımlarında geçirdi. Yunus’un BAL Ligi’nde 71 maçı ve 3 golü bulunuyor.

Etiketler: Çayırovaspor,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat