Özdilek

Aşayiş

Cami hırsızı yakayı ele verdi

Bolu’da bir çok camiinden gerçekleşen hırsızlık olayları sonrası, Bolu İl Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri çalışma sonunda H.K isimli şahısı yakaladılar.

16 Haziran 2017 Saat: 11:11
Cami hırsızı yakayı ele verdi
Cami hırsızı yakayı ele verdi

Bolu’da bir çok camiinden gerçekleşen hırsızlık olayları sonrası, Bolu İl Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri   çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sırasında Kocaeli, Düzce,Karabük ve Zonguldak'ta benzer hırsızlık olaylarının yaşandığı tespit edildi.

    Güvenlik kamerları ve MOBESE’lerin incelenmesi sonunda, camiilere girip imam ve müezin odasındaki  bilgisayar ile güvenlik kameralarını alan şahısın H.K  isimli mobilyacılık yapan bir şahıs olduğunu tespit etti.  Şahısın camiilere girerek cemaatle namaz kıldığı ve  camiii boşaldıktan sonra hırsızlık yaptığı  belirlendi.  Polis tarafından yakalanan şahısın çantasında tornavida, levye, çekiç gibi malzemeler ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine kondu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat