Özdilek

Eğitim

Çalık: Mücadelemiz sürecek

Çalık basın açıklamasında, “24 Haziran seçiminin tüm emekçiler ve ülke için, kritik olacağı bilinciyle sandıklarda ve meydanlarda olacağız.

21 Haziran 2018 Saat: 22:33
Çalık: Mücadelemiz sürecek
Çalık: Mücadelemiz sürecek

Birleşik Kamu İş İl Temsilcisi Emine Çalık tarafından 24 Haziran’da yapılacak seçimlere yönelik yaptığı basın açıklamasında, “24 Haziran seçimlerinde; demokrasiye, sosyal hukuk devletine, hukukun üstünlüğüne, laikliğe, katılımcı parlamenter demokrasiyi yeniden inşa etmek için demokratik mücadelemiz kararlı bir şekilde sürecektir” dedi

Çalık basın açıklamasında, “24 Haziran seçiminin tüm emekçiler ve ülke için, kritik olacağı bilinciyle sandıklarda ve meydanlarda olacağız. Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu olarak; sadece devlet memurlarının iş güvencesini değil, ülkedeki bütün çalışanların güvenceli, kadrolu ve insanca yaşayabilecekleri bir ücret almalarını sağlamak için mücadele edeceğiz.  Kamu emekçileri ve işçiler, ekonomik krizi yaşamın her alanında yakıcı bir şekilde hissetmektedir.  Ülkedeki ekonomik ve siyasi krizin faturası emekçilere çıkarılmak istenmektedir” dedi.

“Tüm emekçilerin görevidir”

Emine Çalık sözlerini, “Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu olarak; üzerimize düşen görev ve sorumluluğu yerine getirmek için 24 Haziran seçimlerinde mücadeleye bu ilkeler doğrultusunda katkı sağlamak tüm emekçilerin görevidir. Ekonomik krizi, işsizliği ve esnek çalışma biçimlerini önlemek için, eğitimin ve sağlığın paralı hale getirilmesine ve şehir hastanelerine dur demek için, grevli toplu sözleşmeli sendika hakkı ve iş güvencesi başta olmak üzere tüm taleplerimiz için,  kamu emekçilerinin iş güvencesi olan “657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu” değiştirilerek kamu emekçilerinin performansa dayalı esnek çalışma yöntemi ile güvencesiz çalışmaya dur demek için, diyoruz ki; 24 Haziran seçimlerinde; demokrasiye, sosyal hukuk devletine, hukukun üstünlüğüne, laikliğe, katılımcı parlamenter demokrasiyi yeniden inşa etmek için demokratik mücadelemiz kararlı bir şekilde sürecektir” diyerek noktaladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat