Özdilek

Spor

Büyükşehir çocuklara forması ve top dağıttı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürlüğü “5’te Devre 10’da Biter” projesi kapsamında, çocuklara Kocaelispor forması, kale ve top gibi malzemeler dağıttı

10 Mart 2021 Saat: 15:38
Büyükşehir çocuklara forması ve top dağıttı
Büyükşehir çocuklara forması ve top dağıttı
Büyükşehir çocuklara forması ve top dağıttı
Kocaeli'de "5’te Devre 10’da Biter" projesi ile çocuklara spor malzemeleri dağıtıldı
KOCAELİ (AA) -  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürlüğü “5’te Devre 10’da Biter” projesi kapsamında, çocuklara Kocaelispor forması, kale ve top gibi malzemeler dağıttı.

Proje kapsamında özellikle kırsal mahallelerde çocuklarla buluşan Kocaeli Belediye Büyükşehir ekipleri, Kocaelispor forması, kale ve top gibi malzemelerle çocukları sevindiriyor.

Başiskele ilçesi Vezirçiftliği Mahallesi‘nde düzenlenen törende, çocukların mutluluklarına Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Şemsettin Yıldırım da ortak oldu.

Törende, 200 çocuğa Kocaelispor formasının yanı sıra futbol topu, kale ve Kocaelispor maskesi hediye edildi.

Gelen malzemeler karşısında hem sevinen hem de şaşıran gençler Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür etti. 

Hediyeleşme esnasında mutlulukları yüzlerine yansıyan Başiskeleli çocuklar, daha sonra gelen yetkililerle minik bir futbol maçı da yaptı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat