Özdilek

Güncel

Bursa Yıldırım Belediyesi sahadan yönetiliyor

Bursa'nın Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla buluşuyor, sorunlara çözüm üretip, projeleri yerinde inceliyor. Saha çalışmaları kapsamında son olarak Zümrütevler Mahallesi’ni ziyaret eden Baş

28 Temmuz 2021 Saat: 14:05
Bursa Yıldırım Belediyesi sahadan yönetiliyor
Bursa Yıldırım Belediyesi sahadan yönetiliyor

Bursa'nın Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla buluşuyor, sorunlara çözüm üretip, projeleri yerinde inceliyor. Saha çalışmaları kapsamında son olarak Zümrütevler Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Oktay Yılmaz, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

BURSA (İGFA) - ‘Yerinde ve birlikte yönetim’ anlayışı ile çalıştıklarını vurgulayan Bursa'nın Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Yıldırım’da göreve geldiğimiz günden bu yana hep ortak akıl vurgusu yaptık. ‘Yıldırım’ı, Yıldırımlılarla birlikte yöneteceğiz’ demiştik. Bu sözümüzün gereği olarak Yıldırım’ı mahalle mahalle gezip, vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Onların taleplerini, önerilerini ve şikâyetlerini doğrudan ilk ağızdan dinliyoruz. Mevcut sorunları yerinde görüp, çözümü de yerinde üretiyoruz” ifadelerini kullandı.

 Her hafta 4-5 mahalleyi ziyaret ettiğini belirten Başkan Oktay Yılmaz, “Vatandaşlarla buluşmadan, esnafı dinlemeden, mahalleleri sokak sokak gezmeden üretilen hizmetin yeteri kadar faydalı olmayacağına inanıyoruz. Mahallelerimizin hangi hizmete ihtiyacı olduğunu, o mahallenin sakinlerinden daha iyi kimse bilemez.  Bu yüzden projelerimizi sahada, hemşerilerimizle birlikte şekillendiriyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat