Özdilek

Spor

Birlikspor umut verdi: 2-0

Dün Alpaslan Türkeş Stadında orta sıralarda mücadele veren Kastamonuspor 1966’yı konuk eden Kocaeli Birliksporlu genç futbolcular rakibini Emirhan Subaşı ve Emrecan Yıldızhan’ın golleriyle 2-0 yenerek güzel bir skora imza attı.

17 Mart 2018 Saat: 22:54
Birlikspor umut verdi: 2-0
Birlikspor umut verdi: 2-0

Emirhan ve emrecan’dan iki gol

Geçen hafta deplasmanda şampiyonluk mücadelesi veren Afjet Afyonspor’a iyi bir mücadele vermesine rağmen zorlu rakibine 1-0 mağglup olan Kocaeli Birlispor, dün Alpaslan Türkeş Stadında orta sıralarda mücadele veren Kastamonuspor 1966’yı konu etti.  Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki takımda orta alan mücadelesi şeklinde mücadele verdi. Daha sonra oyun üstünlüğünü eline alan Kocaeli Birlikspor, 24’ncü dakikada Semih Üstün ile gole yaklaştı. Maçın 38’nci dakikasında Karambolde topu önünde bulan Emirhan Subaşı takımını 1-0 öne geçirdi. İki dakika soınra Kemal kazanın pası ile buluşan Emrecan Yıldızhan Kocaeli birlikspor’u 2-0 öne geçirdi. Maçın ilk yarısı bu sonuçla bitti.

Onur behiç günüde idi

Karşılaşmanın ikinci yarısında 2-0’lık galibiyetini korumaya çalışan Kırmızı Beyazlı gençler, skoru korumaya çalıştı. Konuk ekip Kastamonuspor 1966 ikinci yarıda Halil İbrahim Tuna ve Muhammet Haşim Çoban ile iki net gol pozisyonundan yararlanamadı.60’ncı dakikadan sonra yine gol arayışlarını sürdüren temsilcimiz Kocaeli Birlikspor,  kanatlardan geliştirdiği ataklar ile fark açmaya çalıştı. İkinci yarıda oyunu dengeleyen bir mücadele verdi. Maçın 68’nci Kastamonuspor 1966 takımdan Veli Kızılkaya’nın kafa vuruşunda Kaleci Onur Behiç gole izin vermedi.70’de Mustafa Pınar’ın mükemmel şutunu yine kaleci Onur güzel bir refleks ile kornere çeldi.

 

İyi oyun üç puanı geçirdi

Karşılaşmanın son dakikalarına doğru her iki takımda yaptığı oyuncu değişiklikleriyle maça farklı taktikler ile mücadele vermeye çalışsa da Kocaeli Birliksporlu genç futbolcular maçı kazanmak için büyük bir mücadele verdi. Günün en etkili oyuncuları Semih Üstün, Emrecan Yıldızhan, Muhammet Özkal, Talha Özler ve Mehmet Mustafa Yıldızaç günü yıldızları arasındaydı. Ayrıca maçın başından sonuna kadar gole geçit vermeyen Kocaeli Birlikspor’un file bekçisi Onur Behiç Özalgan alkışlanacak kurtarışlar yaptı. Kocaeli Birlikspor, zorlu rakibini 2-0 yenerek  aftayı üç puanla kapattı. Temsilcimiz haftaya deplasmanda play-off mücadelesi veren Keçiörengücü karşısında yine üç puan mücadelesi verecek.

 

KOCAELİ BİRLİKSPOR:

KASTAMONUSPOR 1966:

STAT: ALPARSLAN TÜRKEŞ STADI

HAKEMLER: Özer Özden *, Anıl Usta *, Çetin Öncel *

KOCAELİ BİRLİKSPOR: Onur Behiç Özalgan ***, Emirhan Subaş *** (DK. 76 Berat Demir **), Kemal Kazan *** (Dk. 81 Özgür Altunışık *), Muhammet Özkal ***, Berke Tulpar *** (Dk. 64 Yahya Kemal Baki **) , Melih İnan **, Talha Özler **, Emrecan Yıldızhan ***, Semih Üstün ***, Enes Çidemli ***Mehmet Mustafa Yıldızaç ***

KASTAMONUSPOR 1966: Bekir Sevgi **, Doğan Can Otman **, Ümit Karaal **, Veli Kızılkaya **, Savaş Tağa ** ( Dk. 46 Mustafa Pınar *), Ferit Erişçi **, Youssef Yeşilmen **,  Oğuzhan Öztürk **, Nuri Fatih Aydin ** (Dk. 81 Oğuz Özden *), Muhammet Haşim Çoban **,  Halil İbrahim Tuna **

GOLLER: Emirhan Subaş Dk. 38, Emrecan Yıldızhan Dk. 40

SARI KARTLAR: Semih Üstün, Emirhan Subaş, Mehmet Mustafa Yıldızaç (Birlikspor), Veli Kızılkaya, Mustafa Pınar (Kastamonuspor 1966)

Kırmızı kart: Kemal Kazan Dk. 90

Etiketler: Birlikspor,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat