Özdilek

Spor

Birlikspor Etimesgut’tan puan alamadı: 2-1

Puan ve puanlar almak için Ankara deplasmanına giden Kocaeli Birikspor ilk yarıda yediği 2 golle Etimesgut Belediye Spor deplasmanından eli boş döndü. Temsilcimizin tek golü ise hafta içi çalışılan hücum organizasyondan Berat Demir ile geld

28 Ocak 2018 Saat: 13:13
Birlikspor Etimesgut’tan puan alamadı: 2-1
Birlikspor Etimesgut’tan puan alamadı: 2-1

Erken gol yedik

Kocaeli Birlikspor TFF 2.Lig Kırmızı Grup 19. Hafta karşılaşmasında Ankara deplasmanında Etimesgut Belediye Spor’a konuk oldu. Suni çim daha olan Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda dondurucu soğukta oynanan karşılaşmada Kırmızı-Beyazlılar oyunun karşılığını alamadı. Oyuna tutuk başlayan, oyun kurmakta zorlanan ve rakip oyuncu Mehmet Fuat Gölbaşı’nın 15.dakikada filelere gönderdiği golle kendine gelen Kocaeli Birlikspor üst üste geliştirdiği pozisyonlarla gol aradı.

Karşılığı gecikmedi

Temsilcimiz oyuna yansıyan kazanma arzusunun karşılığını ise 23.dakikada Semih’in ortasında ceza sahasının sağında topla buluşan Mehmet Mustafa’nın nefis ortasında topu rakip filelerle buluşturan Berat Demir ile aldı. Güzel ve çalışılmış hücum organizasyonuyla oyunda 1-1’lik dengeyi getiren Kırmızı-Beyazlılar öne geçmek için de fırsatlar yakaladı ancak değerlendiremedi. Temsilcimizin gol arayışına karşılık veren Etimesgut ise 30.dakikada yine Gölbaşı ile öne geçti (2-1). İlk yarıda başka ‘gol’ sesi çıkmadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise sahanın her köşesinde olmayı başaran, oyun kuran, rakibine nefes aldırmayan ve gol pozisyonları üreten ancak skora yansıtamayan bir Kocaeli Birlikspor sahadaydı. Oldukça istekli ve baskılı oynayan Kırmızı-Beyazlılar rakibe zaman zaman boş alan bıraksa da oyunda üstünlüğü ele aldı. Bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen Kocaeli Birlikspor karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı ve eve puansız döndü.

 

Etiketler: Birlikspor,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat