Özdilek

Spor

Birinci Amatör Küme’de 10 maç oynanacak

Birinci Amatör Küme B ve D grubunda oynanacak olan 10 karşılaşma ile 2018-2019 sezonu start alacak. Birinci Amatör Küme’de ilk hafta maçlarında büyük heyecan yaşanacak.

22 Eylül 2018 Saat: 23:49
Birinci Amatör Küme’de 10 maç oynanacak
Birinci Amatör Küme’de 10 maç oynanacak

B grubunda dört maç

Birinci Amatör Küme B grubunda mücadele verecek olan 10 takım yeni sezona büyük bir çekişme içinde girecek. Geçen yıl Amatör Süper Lig’de düşenKocaeli 1937 Sekaspor, Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda saat 17.00’de İzmit MapŞenerspor’u konuk edecek. Cephanelik Stadında ise BekirpaşaBaşaranspor ile Gebze Denizliköyüspor üç puan mücadelesi verecek. Acısu Stadında UzuntarlaBelediyespor ile Kullarspor yeni sezonun ilk maçında buluşacak. Hisareyn Stadı’nda Hisareynspor, Bahçecikspor’u konuk edecek. Karamürsel Stadı’nda ise Çamçukurspor, zorlu rakibi Dilovası Belediyespor’u konuk edecek.

 

Kavaklı’da iki maç var

D grubu ilk maçı bugün Cephanelik Stadı’nda saat 15.00’de AlikahyaBelediyespor ile Tavşancılspor üç puan heyecanı yaşayacak. Grubun ikinci maçı Kavaklı Stadı’nda saat 15.30’da Gölcük Asarköyspor ile İzmit Sanayispor arasında oynanacak. Bu maçın hemen ardından saat 17.45’de SekaDoğanspor ile Bahçeşmespor karşı karşıya gelecek. Derince Suni Çim Sahasında saat 17.00’de Körfez Esenspor ile Uzunçiftlikspor zorlu mücadelesi sahne alacak. Grubun son maçında Gebze Kirazpınar ile Yuvacıkspor üç puan mücadelesinde Metin Oktay Stadı’nda buluşacak.

 

Günün programı

                                              

MEHMET ALİ KAĞITÇI STADI  

  1. (1 Küme B)

CEPHANELİK STADI       

ACISU STADI         

DERİNCE SUNİ ÇİM STADI

METİN OKTAY STADI

HİSAREYN STADI

KAVAKLI STADI  

KARAMÜRSEL STADI     

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat