Özdilek

Spor

Bayan futbolcular sezona başladı

Bu sezonda ilk kez Kadınlar Futbol 1.Ligi’nde mücadele verecek olan Kocaeli Bayan Futbol Kulübü yeni sezon çalışmalarının ilk hazırlıklarını önceki gün Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda yaptığı idman ile başladı.

14 Temmuz 2018 Saat: 13:27
Bayan futbolcular sezona başladı
Bayan futbolcular sezona başladı

Bu sezonda yeni bir yapılanma ile kurulan Kocaeli Bayan Futbol Kulübü, yaptığı transferlerle yeni sezon çalışmalarına önceki gün Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda başladı. Teknik direktör Hasan Alemdar ve Özge Arslan nezaretinde önceki gün ilk kez sahaya çıkan Kocaeli Bayan Futbol Kulübü çalışmalarına yoğun bir şekilde başladı. Mazereti dolayısıyla Teknik direktör Hasan Alemdar katılmazken, yardımcı antrenör Özge Arslan ilk çalışmaları yaptırdı. Günün ilk çalışmaları açma germe ve istasyon çalışmaları ile başlarken, idmanın son kısmında çift kale mücadele ile geçti.

 

Üç ayrı sahada çalıyor

Yeni sezon hazırlıklarına büyük bir hızla başlayan Kocaeli Bayan Futbol Kulübü, Haftanın her günü çalışmalarını sürdürüyor. Salı ve Perşembe günü Mehmet Ali Kağıtçı Stadında, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günü ise Gölcük Kavaklı Stadında ve Cumartesi ve Pazar günü Yahya Kaptan Ferruh Duygu tesislerinde sezonun hazırlıklarını sürdürüyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda maddi sıkıntılar yaşayan bayan futbol’a yeni bir adım atan Kocaeli Bayan Futbol Kulübü, lig öncesinde sporsor arıyor. Ayrıca Kaleci sorunu yaşayan bayan futbolcular tecrübeli bir file bekçisi arıyor.

 

Bu yıl Türkiye Kadınlar Futbol 1.Liginde mücadele verecek olan Kocaeli Bayan Futbol Kulübü, 22 futbolcu ile yeni sezonda mücadele verecek. Harb-İşspor Kadın futbol takımında Sude-Buse Dağleden ikizlerini transfer eden Kocaeli Bayan Futbol Kulübü, yeni sezonda Medine Erkan, Sümeyra Kıvanç, Helin Ataç, Sare Öztürk, Ece Tekmen, Damla Yıldız, Melisa Güleç, Kübra Deniz, Kübra Yavuz, Merve Şikkibür, Sudenur Yolcu, Sude Yavuz, Erva Karaovalı, Ayça Tekmen, Leyla İlter, Sevde Yavuz, Sıla Güner, Seda Bayram ve Damla Çoban ile mücadele verecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat