Özdilek

Güncel

Başkan sezer: gazeteciler ve basın bayramı kutladılar

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı vesilesiyle yaptığı açıklamada:

24 Temmuz 2021 Saat: 18:14
Başkan sezer: gazeteciler ve basın bayramı kutladılar
Başkan sezer: gazeteciler ve basın bayramı kutladılar

Başkan sezer: gazeteciler ve basın bayramı kutladılar

“Toplumun, kamuoyunun hızlı, doğru, tarafsız haber alma hakkını temin etmek, demokratik ülkelerin en belirgin göstergesidir. Toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri temel alan tarafsız bir anlayışla görevini yerine getiren özgür basın, demokrasimizin en büyük güvencesidir.

 

Yerel ve ulusal basın kuruluşlarımız, ülkemizin birliğine, beraberliğine, devletimizin bekasına, milli irademize ve demokrasimize kasteden her türlü darbe ve terör girişimine karşı da halkımızın doğru ve hızlı bir şekilde bilgilendirilmesini sağlayarak önemli bir görevi yerine getirmişler, getirmeye de devam edeceklerdir.

 

Bu vesileyle; ilçemizin ve ilimizin sosyal, kültürel, ekonomik gelişimine ve kalkınmasına gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan, yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa eden, muhabirinden genel yayın yönetmenine kadar basın camiasının her seviyesinde kamuoyunun bilgilenme hakkından yararlanması için gayret eden basın camiasının, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlar, çalışmalarında üstün başarılar dilerim” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat