Özdilek

Siyaset

Başkan Hürriyet mahalle temsilcilerine teşekkür etti

Hürriyet, mahalle örgütlerinin önemini vurgulayarak seçim süresince vermiş oldukları destek ve yürüttükleri çalışmalar için her birine teker teker teşekkür etti.

18 Mayıs 2019 Saat: 01:16
Başkan Hürriyet mahalle temsilcilerine teşekkür etti
Başkan Hürriyet mahalle temsilcilerine teşekkür etti

Başkan Hürriyet mahalle temsilcilerine teşekkür etti

CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve mahalle temsilcileri, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Misafirlerini kapıda karşılan Başkan Hürriyet, mahalle örgütlerinin önemini vurgulayarak seçim süresince vermiş oldukları destek ve yürüttükleri çalışmalar için her birine teker teker teşekkür etti.

“Sandıklara sahip çıktık”

Mahalle temsilcileri adına konuşan CHP İlçe Başkanı Hakan Çakar “31 Mart’ta aldığımız başarının en büyük etkenlerinden biri mahalle temsilcilerimiz oldu. Gerek seçim sürecinde yapmış oldukları çalışmalarla, gerekse seçim gönünde sandıklarımıza sahip çıkmalarıyla bu başarıda katkıları çok büyük. Sizin inancınız, çalışmalarınız ve enerjinizle teşkilatlarımızın performansları birleşince ortaya bu güzel başarı çıktı” dedi.

“Birlik beraberliğimiz devam edecek”

Dayanışmanın birlik ve beraberliğin seçim kazanmada ne kadar önemli olduğunu dikkat çeken Başkan Hürriyet de “biz bundan sonrada bu birlik, beraberlik ve inançla yolumuza devam edeceğiz. Sahada çalışan sandık görevlilerimizden, örgütümüzün en alt birimlerine kadar teşekkür ediyorum. Bundan sonra daha fazla çalışmak zorundayız. Siyasetin ötesinde, insana daha fazla dokunmaya, daha fazla derdine derman olmaya, daha fazla insanımızla kucaklaşmaya ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat