Özdilek

Güncel

Başkan Ellibeş’e Vergi Haftası Ziyareti

29. Vergi Haftası nedeniyle Gölcük Vergi Dairesi Müdürü Tacettin Turgut ve daire çalışanları Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti.

28 Şubat 2018 Saat: 08:24
Başkan Ellibeş’e Vergi Haftası Ziyareti
Başkan Ellibeş’e Vergi Haftası Ziyareti

Bu yıl 22 Şubat-28 Şubat 2018 tarihleri arasında kutlanan 29’uncu Vergi Haftası nedeniyle protokol ziyaretlerine başlayan Gölcük Vergi Dairesi Müdürü Tacettin Turgut ve beraberindeki personel, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret etti. Mükelleflerin gönüllü vergi ödeme alışkanlıklarının artırılması için Vergi Haftası kutlamalarını her yıl olduğu gibi bu yılda çeşitli etkinliklerle kutlandığını ifade eden Turgut,  “1990 yılından beri Şubat ayının son haftasını vergi haftası olarak kutluyoruz. Bu sene 29’uncusunu icra edeceğiz. Vergi Haftasının temel amacı toplumda var olduğuna inandığımız vergi bilincinin daha üst seviyelere çekerek farkındalık oluşturmak ve topluma yaymak. Vergi bilincinin oluşturulmasına yönelik hafta boyunca kurum ve oda ziyaretlerini sürdüreceklerini belirtti.

Konuklarını makamında ağırlayan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, vergi gelirlerinin artması ile verilen hizmetlerin artacağına vurgu yaparak, “Vergi konusunda mükelleflerin hassas davranması gerektiğine inanıyorum. Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır anlayışıyla bir hareket edilerek ülkemizdeki hizmetlerin daha artırabilmesi vatandaşa daha iyi hizmetler sunulması amacıyla vergi bir memleketin toplaması gereken yapması gereken işlerin başında geliyor. Gölcük’te toplanan vergi, İlçemize hizmet olarak geri dönmekte. Bizler de aldığımız vergileri İlçemiz Gölcük’e doğru yatırımlar olarak geri döndürme konusunda oldukça dikkatli davranıyoruz” dedi.

Karşılıklı sohbet havasında devam eden ziyarette Vergi Dairesi Müdürü Turgut ve çalışanları Başkan Ellibeş’e çiçek buketi takdim ederken, ziyaretin anısına fotoğraf çekimi de gerçekleştirildi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat