Özdilek

Güncel

Baran, Kirazlıyalı sahilinde incelemelerde bulundu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kirazlıyalı sahilinde incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla sohbet etti.

14 Eylül 2018 Saat: 21:30
Baran, Kirazlıyalı sahilinde incelemelerde bulundu
Baran, Kirazlıyalı sahilinde incelemelerde bulundu

Başkan Baran, “Yaptığımız her proje sonrası sizleri mutlu görmek, duanızı almak bizler için her şeyden önemli” dedi

 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kirazlıyalı sahilinde yapımı devam eden ve yapımına başlanacak olan projeleri yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı. Başkan Baran’a inceleme sırasında Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz, meclis üyeleri ve daire müdürleri katıldı. Spor alanlarını ve Kirazlıyalı sahilindeki sosyal tesisleri inceleyen Başkan İsmail Baran, tesisin yenilenmesi talimatı verdi, “Daha modern bir şekilde vatandaşlarımıza hizmet verecek” dedi.

Hizmete açacağız

Başkan Baran ayrıca sahil kısmına küçük dokunuşlar yapacaklarını belirterek, “Büyükşehir Belediyemiz sahilimizin bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bize tahsis edilen tesisi de yenileyerek vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Sahil bandında küçük dokunuşlar yaparak vatandaşlarımızın daha güzel vakit geçirmesi için olanaklar sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Yerinde inceledi

Başkan İsmail Baran daha sonra bölgede incelemeler sırasında vatandaşlarla da sohbet etti. Onların talep ve önerilerini dinleyen Başkan İsmail Baran, “Sizlerin yapılan ve yapılacak hizmetlerden dolayı memnuniyetini duymak bizleri mutlu ediyor” ifadelerini kullandı. Başkan İsmail Baran daha sonra bölgede yapılacak olan çalışmaları yerinde inceledi, bilgi aldı.

Etiketler: İsmail Baran,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat