Özdilek

Güncel

Aras’dan emekçilere ekmek

Grevdeki işçileri ziyaret eden Aras alın terinin, emeğin ve hakkın simgesi ekmeği hediye ederek başarılar diledi.

25 Ağustos 2020 Saat: 07:39
Aras’dan emekçilere ekmek
Aras’dan emekçilere ekmek

Aras’dan emekçilere ekmek

Grevdeki işçileri ziyaret eden Aras alın terinin, emeğin ve hakkın simgesi ekmeği hediye ederek başarılar diledi.

Yeniden refah partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, Dilovası Özer Elektrik fabrikası önünde 1 aydır grevde olan işçilere destek olmak üzere fabrika önünde devam eden eyleme katıldı.

Grev alanını ziyaret eden YRP İl başkanı Aras’a, il yönetiminin yanı sıra Dilovası ilçe başkanı Ercan Oğuz ve beraberindeki isimlerde destek verdi.

Eski bir sendika başkanı olan il başkanı Aras, ziyareti sırasında grev yapan işçiler ve sendika üyeleriyle bir süre sohbet etti.

Sohbeti sırasında konuşan başkan Aras, Özer Elektrik çalışanlarına sendikalı olmanın hukuki bir hak olduğunu ve bu duruşlarından taviz vermemeleri gerektiğini söyledi.

Aras, hakkınız ve emeğiniz için 1 ay önce başlatmış olduğunuz bu mücadelenizde hem şahsım hem partim sizlerin destekçisi olacaktır dedi.

 

Aras direnin dedi

Grevdeki işçilere ve sendika üyelerine tam desteğini ileten Aras, yeniden refah iktidarında 96 yılında olduğu gibi birinci önceliğimiz işçinin ve emekçinin hakkı olacaktır dedi.

Sözlerine devam eden Aras, Kocaelimiz bir sanayi şehri ve birçok emekçi kardeşimiz ilimizde bulunan birçok sanayi kuruluşlarından ekmeğini kazanıyor, yüzbinlerce emekçinin hakkının ve alını terinin destekçisi olduğumuzu göstermek için sizlere alın terinin, emeğin ve hakkın simgesi Trabzon ekmeğini hediye ediyorum diyerek grevinizde başarılar diliyorum dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat