Güncel

Anne Şehir Kadın Festivali

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel iki program hazırladı.

3 Mart 2024 Saat: 10:35
Anne Şehir Kadın Festivali
Anne Şehir Kadın Festivali

Anne Şehir Kadın Festivali

Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’de yaşayan tüm kadınlara yönelik çalışmalara devam ediyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü bu yılda kadınlara özel bir festival gerçekleştiriyor. Gebze bölgesinde yaşayan kadınlar için 5 Mart Salı günü saat 12:00 de GEBZESEM’de Anne Şehir Kadın Festivali gerçekleşecek.

 Kadınlar atölyelere katılacak

Anne Şehir Kadın Festivali, İzmit bölgesinde ikamet eden kadınlar için ise 9 Mart Cumartesi günü Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Kadınlara özel program saat 12.00’de başlayıp 20.30’a kadar devam edecek. Festivalde; Takı Tasarımı (Bileklik Yapımı), Doğal Çiçek Buketi Atölyesi, Tütsü Yapımı Atölyesi, Makrome Supla Yapımı Atölyesi, Renkli Kabak Yapımı Ve Karamürsel Sepeti Yapımı, Geri Dönüşüm Atölyesi, Kutsal Emanetler Sergisi, Müzik Dinletisi, Toksinlerden Arınma Standı, Kumda Kahve İkramı, Hint Kınası Standı, Karikatür Çizimi, Waffle Yapımı Etkinliği, Kuaförlük Hizmeti, Turşu Ve Sirke Yapımı Atölyesi ve Akçakoca sahnesinde de kum sanatı gerçekleşecek.

Ceyda Düvenci Ve Dilek Cesur

Yoğun ilginin beklenildiği 9 Mart Cumartesi günü Kongre Merkezi’nde düzenlenecek festivalde oyuncu ve program sunucusu Ceyda Düvenci ile alanında deneyimli kitapları olan eğitimci ve yazar Dilek Cesur söyleşide bulunacak. Ceyda Düvenci moderatörlüğünde Dilek Cesur söyleşisi   de gerçekleşecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat