Özdilek

Röportaj

Ali Gürdal: Top bizi sevmiyor

Oyuncuların bazılarının pozisyon algısında sorun olduğunu ve adam paylaşma sıkıntı yüzünden yedikleri golle mağlup olduklarını belirten Ali Gürdal, “Pozisyonlar bulduk ama atamadık. Hafta boyu çalıştığımız pozisyondan gol yedik.

12 Kasım 2017 Saat: 13:12
Ali Gürdal: Top bizi sevmiyor
Ali Gürdal: Top bizi sevmiyor

1-0 mağlup oldukları Hatayspor maçının ardından değerlendirme yapan Birlikspor Teknik Sorumlusu Ali Gürdal, “Oyuna iyi başladık. İyi götürüyorduk. Bir ölü top sonrası yine adam paylaşma sıkıntısından golü yedik. Sonra oyunda dengeyi kurduk. 0-0 iken net gol pozisyonunu atamadık. Dönüşünde de yedik golü. Bu hafta da ölü topu çok çalıştık. Oyuncu saha içinde oynarken ne düşünüyor bilemiyorum. Liderlik adayı takımla 4-5 bin kişinin önünde deplasmanda oynuyorsun, pozisyon buluyorsun ama gol atamıyorsun. Kalecinin kucağına gidiyor, direğin dibinden gidiyor ama girmiyor. Top da bir türlü bizi sevmiyor.

Sorun adam paylaşımda 

Çocuklar çok iyi oynadılar. En az 1 puan hakkımızdı fakat olmadı. Gönül istiyor ki gönlümüzdeki olsun. Pozisyon bulmasak üzülmeyeceğim ama pozisyon bulup atamıyoruz. Oyun anlamında tepkilerimiz iyi ama pozisyon anlamında sonuç alamıyoruz. Bir hatadan gol yedik ve 1-0 mağlup olduk. İkinci yarı gol yemedik. Gol yemediğimiz sürece puan alırız. Tamam rakibin 1-2 tane pozisyonu var ama bizim de var. Çalışmaya devam edeceğiz. Adam paylaşımını daha çok çalışacağız. Oyuncuların algısında sıkıntı yaşıyoruz. Çok verim beklediğimiz, skora etki edecek bir iki oyuncumuz oyunda saklanarak oynadı. Üzgünüz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat