Özdilek

Güncel

Aşkım Kapışmak Bursa İnegöl'de ilişkileri anlattı

İnegöl Belediyesi, MÜSİAD İnegöl Şubesi Kadın Komisyonu iş birliği ile Yazar ve Davranış Dili Uzmanı Aşkım Kapışmak’ın konuşmacı olarak katıldığı “Motivasyon ve Sağlıklı İlişkiler” konulu seminer düzenledi.BURSA (İGFA)

19 Ocak 2022 Saat: 13:05
Aşkım Kapışmak Bursa İnegöl'de ilişkileri anlattı
Aşkım Kapışmak Bursa İnegöl'de ilişkileri anlattı

İnegöl Belediyesi, MÜSİAD İnegöl Şubesi Kadın Komisyonu iş birliği ile Yazar ve Davranış Dili Uzmanı Aşkım Kapışmak’ın konuşmacı olarak katıldığı “Motivasyon ve Sağlıklı İlişkiler” konulu seminer düzenledi.

BURSA (İGFA)-  Kültür ve sanat programlarıyla soğuk kış gecelerini ısıtan İnegöl Belediyesi, Ocak ayı etkinlikleri kapsamında MÜSİAD İnegöl Şubesi Kadın Komisyonu iş birliği Yazar ve Davranış Dili Uzmanı Aşkım Kapışmak’ın konuşmacı olarak katıldığı “Motivasyon ve Sağlıklı İlişkiler” konulu seminer düzenledi. İlçe halkının da yoğun ilgi gösterdiği programda, Aşkım Kapışmak anlatımlarıyla keyifli anlar yaşattı.

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa, MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Mehmet Döngel ve çok sayıda davetlinin katıldığı program, MÜSİAD Kadın İnegöl Başkanı Ülkü Kocaoğlu’nun açılış konuşması ile başladı. Ardından Yazar ve Davranış Dili Uzmanı Aşkım Kapışmak sahneye çıktı. “Motivasyon ve Sağlıklı İlişkiler” seminerde anlatımlarıyla salondakilere hem öğretici hem de eğlenceli anlar yaşattı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat