Özdilek

Siyaset

AK Parti’den Köylere Çıkarma

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen program kapsamında, İzmit köylerine bir dizi ziyaretlerde bulunuldu.

9 Eylül 2018 Saat: 22:44
AK Parti’den Köylere Çıkarma
AK Parti’den Köylere Çıkarma

AK Parti İzmit İlçe başkanlığı saha çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Her gün İzmit’in farklı mahallesinde vatandaşlarla buluşan İlçe Başkanı Hasan Ayaz ve yöneticileri bu kez köyleri ziyaret etti. Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ın katılımıyla gerçekleştirilen köy ziyaretlerinde, ilçe Başkanı Hasan Ayaz, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Çetin, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, il ve ilçe yöneticileri katıldı.

5 köy ziyaret edildi

 Milletvekili Fikri Işık ve beraberindekiler ziyaretlerine Karaabdülbaki köyü ile başladı. Burada vatandaşlarla buluşan AK Partililer daha sonra Sapanpınar Kurtdere, Süleymaniye ve Ortaburun köylerine geçti. Köylülerin büyük ilgi gösterdiği ziyaretlerde çeşitli konularda görüş alış verişlerine bulunuldu. Vatandaşların taleplerini de dinleyen AK Partililer, köylere yapılan yatırımlarla ilgili de bilgilendirme bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat