Özdilek

İGF

Adıyaman Kahta'da silah operasyonu

Adıyaman Kahta'da silah ticareti yaptığı iddia edilen bir şahsın evine düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ve mermi ele geçirilirken, gözaltına alınan şüpheli adli makamlarca tutuklandı.

25 Şubat 2021 Saat: 02:05
Adıyaman Kahta'da silah operasyonu
Adıyaman Kahta'da silah operasyonu

ADIYAMAN (İGFA) - Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kahta İlçe Jandarma Komutanlığı'nın sorumluluk bölgesinde silah ticareti yapıldığı iddiasıyla bir şahsın evine operasyon düzenlendi. Silah kaçakçılığı yapan M.Ü isimli şahsı takibe alan jandarma, iki ay boyunca yaptığı takip sonucunda gerçekleştirdiği operasyonda 8 adet tabanca, 13 adet tabanca şarjörü, 3 adet av tüfeği, 113 adet 9mm çapında fişek, 13 adet 7,65 mm çapında tabanca fişeği, 37 adet av tüfeği fişeği, 10 adet 7,62 mm çapında kaleşnikof piyade tüfeği fişeği ele geçirdi. Silahlara ve mermilere el konulurken M.Ü. isimli şahıs ise gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen şüpheli şahıs tutuklandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat