Özdilek

Siyaset

Acurman, CHP'li Gençlerle Buluştu

CHP İl Gençlik Kolları'nın toplantısına katılan CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Anıl Acurman, "En büyük gücümüz gençliktir. İnanıyoruz, birlikte başaracağız" dedi.

22 Mayıs 2018 Saat: 22:36
Acurman, CHPli Gençlerle Buluştu
Acurman, CHP'li Gençlerle Buluştu

Bulut'u tebrik etti

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Anıl Acurman, kentteki ziyaretlerine devam ediyor. Kocaeli Ticaret Odası (KOTO)'nda geçtiğimiz aylarda yapılan seçimle yeniden başkan seçilen Necmi Bulut'u; CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve ilçe yönetimiyle birlikte ziyaret eden Acurman, Bulut'a yeni dönemde başarılar diledi. Acurman, kentteki ziyaretleri öncesinde de CHP İl Gençlik Kolları'nın yönetim kurulu toplantısına da katıldı.

"Gücümüzü gençlikten alıyoruz"

CHP Milletvekili Adayı Orkun Utkubaş'ın da katılım gösterdiği toplantıda İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız ve yönetimiyle birlikte seçim sürecinde gençlik kollarının yapacağı çalışmaları konuştu. Anıl Acurman, "Gençlik ateşi bu şehri tutuşturacak, yıldızlar yeniden parlayacak” diyerek çıktığımız bu yolda en büyük gücümüz gençlerimizdir. Partimiz de ülkemiz de gücünü her zaman gençlerden almıştır. Bizler de çıktığımız yolda gençlerimize inanıyoruz, birlikte başaracağız" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat