Özdilek

Siyaset

Acurman, Çalışmalara Hızlı Başladı

CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Av. Anıl Acurman, seçim çalışmaları kapsamında esnaf odalarını ve CHP Başiskele İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

12 Mayıs 2018 Saat: 13:02
Acurman, Çalışmalara Hızlı Başladı
Acurman, Çalışmalara Hızlı Başladı

Aynı günde iki ziyaret CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Av. Anıl Acurman, seçim çalışmalarına hızlı başladı. Acurman, seçim startını esnaf odası ziyaretleri ve Başiskele İlçe Başkanlığı ziyaretiyle verdi. İlk olarak Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya ile Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Vekili İbrahim Ateş’i ziyaret eden Acurman, ülke gündeminin ana konusu olan erken seçimler hakkında düşüncelerini paylaştı.

Süreci paylaştı Esnaf sorunlarını da oda yöneticilerinden dinleyen Acurman, seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını ve süreci de aktardı. Kaya ve Ateş, Acurman’a milletvekili adaylığı yolunda başarı dileklerini iletti. Acurman ise “Esnaf odası yöneticilerimizden sorunlarını dinlemek fırsatı bulduk. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan ve güzel temennilerde bulunan her iki yöneticimize de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Anıl Acurman’ın sonraki durağı ise bir dönem ilçe başkan yardımcılığını da yaptığı CHP Başiskele İlçe Başkanlığı oldu.

Anneler günü’nü de kutladı Acurman’ı; İlçe Başkanı İrfan Keskin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Şamba, Gebze kadın kolları başkanı Bilge Ercan, Çayırova ilçe kadın kolları başkanı Suna Çınar ve Başiskele ilçe yönetim kurulu üyeleri karşıladı. 24 Haziran’daki seçimlerin konuşulduğu ziyarette Acurman, kadın kolları üyelerinin Anneler Günü’nü de şimdiden kutladığını dile getirdi. Acurman, “Benden desteklerini esirgemeyen ve çıktığım bu yolda da yanımda olan değerli başkanıma ve partililerimize teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat