Özdilek

Siyaset

Acurman, Bu kenti AKP'den kurtarmak için geliyorum

CHP Başiskele Belediye Başkan Adaylığına geri dönen. CHP Başiskele Belediye Başkan Adayı Anıl Acurman projelerini Başiskele'de sundu.

8 Mart 2024 Saat: 11:12
Acurman, Bu kenti AKPden kurtarmak için geliyorum
Acurman, Bu kenti AKP'den kurtarmak için geliyorum

Acurman, Bu kenti AKP'den kurtarmak için geliyorum

CHP’li Anıl Acurman’ın YSK’ya yaptığı itiraz başvurusu ise kabul edildi. Acurman YSK’nın kararı ile CHP Başiskele Belediye Başkan Adaylığına geri döndü. CHP Başiskele Belediye Başkan Adayı Anıl Acurman  projelerini kamuoyuna sundu.  Başiskele  Wellborn Otel’de gerçekleşen proje lansman toplantısına partililer yoğun ilgi gösterdi.

 

 Proje tanıtım toplantısına CHP Milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı ve Nail Çiler, CHP Kocaeli Büyükşehir Adayı Atasoy Bilgin, İl Başkanı Bülent Sarı, İl Kadın Kolları Başkanı Merve Tüysüz, İl Gençlik Kolları Başkanı Salih Zeki Karakadılar, Lastik İş Genel Başkanı Alaaddin Sarı, TBMM eski Başkanvekili ve eski milletvekili Haydar Akar, CHP eski milletvekili Hikmet Erenkaya, CHP İl eski Başkanı Cengiz Sarıbay ve eşi Nurdan Sarıbay, il Eski Başkanı Keramettin Gençtürk, eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Fikret Toker, CHP Başiskele meclis üyesi adayları, il ve ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

Seçim beyannamesi programında ilk olarak İl Başkanı Bülent Sarı konuştu. Sarı “Bugün aslında çok mutluyum. Çünkü geçen hafta çok üzülmüştük, moralimiz bozulmuştu. Anıl bugün Başiskele’nin adayı ama Anıl aday olarak kalmayacak, Anıl Başiskele’nin belediye başkanı olacak. Anıl gerçekten uzun yıllardır beraber çalıştığım ilçe başkanlarımdan biri.

Başiskele’ye çok emek verdi. Başiskele’ye çok değer kattı. Belki ailesi üzülecek Anıl’ı kaybediyor diye ama Başiskele sevinecek. Başiskele Anıl’ı kazanacak. Anıl’a hep birlikte destek vereceğiz. Parti büyüklerimiz ve partilerimiz ile Anıl’ı Başiskele’nin belediye başkanı yapacağız. Anıl başkanıma başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat