Özdilek

Güncel

Abdullah Karacan silahlı saldırıda hayatını kaybetti

Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan Sakarya’d uğradığı silahlı saldırıya hayatını kaybetti.

13 Kasım 2018 Saat: 15:30
Abdullah Karacan silahlı saldırıda hayatını kaybetti
Abdullah Karacan silahlı saldırıda hayatını kaybetti

.    Saldırı sonrasında  Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Abdullah Karacan’ın kafasından vurulduğu öğrenildi. Olayda Karacan’ın yanında bulunan Lastik İş Sendikası Goodyear Fabrikası işyeri temsilcisi Osman Bayraktar ve Mustafa Sipahi’nin de vurulduğu öğrenildi. Silahlı saldırının Adapazarı Goodyear çalışanı Sedat U. tarafından gerçekleştirildiği iddia edildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Karacan'ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve hayatını kaybetti.

 

Silahlı saldırgan Sedat U.'nun fabrikadaki pres pişirme bölümünde çalıştığı ve yer değişikliği ile ilgili tartışma yaşaması üzerine Abdullah Karacan'ın ruhsatlı tabancasını çekmeceden alarak Karacan ve beraberindeki iki kişiyi vurduğu öğrenildi. Silahlı saldırgan olaydan kısa süre sonra polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Sedat U. polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü. Öte yandan, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya da olay yerine gelerek inceleme yaptı. Polis ekiplerinin, fabrikadaki incelemesi sürüyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat