Özdilek

Aşayiş

Yüksek gerilime kapıldı

Derince ile Körfez İlçeleri arasında kalan Mesire alanında yürüyen aile, yüksek gerilim hattında asılı bir şahısın olduğunu görünce hemen polise haber verdi.

3 Şubat 2018 Saat: 13:11
Yüksek gerilime kapıldı
Yüksek gerilime kapıldı

Derince ilçesinde  ikamet eden bir aile sabah saatlerinde  spor amaçlı yürüyüse çıktı. Derince ile Körfez İlçeleri arasında kalan Mesire alanında yürüyen  aile, yüksek gerilim hattında  asılı bir şahısın olduğunu görünce hemen polise haber verdi. Olay yerine kısa sürede  gelen polis ve 112 ekipleri  yaptıkları kontrollerde  şahısın öldüğünü belirledi.Polisin olayla ilgili olarak yaptığı ilk incelemelere göre, şahsın Körfez Esentepe Mahallesinde ikamet eden Osman Aydoğan(35) oldugunu belirledi. Ayrıca şahısın  kısa bir süre önce bir işyerinde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı, Suriyeli bir kadın ile evlenip ayrıldıktan sonra işindende ayrıldığı bunalıma girip intihar ettiği öne sürüldü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat