Özdilek

Siyaset

“YUKARI HEREKE ÖZEL PROJELERE MUHTAÇ”

CHP Körfez belediye başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Başar, bu kez Yukarı Hereke’de esnaf ziyaretlerinde bulundu.

29 Aralık 2013 Saat: 16:46
“YUKARI HEREKE ÖZEL PROJELERE MUHTAÇ”
“YUKARI HEREKE ÖZEL PROJELERE MUHTAÇ”

İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu ve ilçe yöneticilerinin de eşlik ettiği Başar, Pazar esnafını da dolaştı. Bölgeyi içler acısı olarak tanımlayan Başar, Özel Hereke projelerinden söz etti.

 

Günlerdir Körfez’in her  tarafını karış karış gezdiğini ifade eden Prof. Başar, Yukarı Hereke’yi “beterin beteri” olarak tanımladı. Başar, her yer  sorun, nereye gitsek vatandaş şikayetçi, ulaşım, sağlık, eğitim, hele bir de taş ocakları. Hergün zelzele, her gün toz duman. Sanayinin nabzının attığı metropollerin yanı başı, buna rağmen gelişimin çok gerisinde kalmış, halk her anlamda yoksunluk içinde”diye isyan etti.

 

CHP adayı, Prof. Başar, Körfez Belediyesini aldıklarında, bazı bölgelerin öncelikle ve özel hizmet alanı ilan edilip kent konumuna getirilmesi gerektiğine işaret ederek, “Yukarı Hereke için özel projelere ihtiyaç var.  Biz göreve gelmezsek, burası yine mağdur olmaya devam eder. Çünkü, burası için atılacak adımlar olsaydı zaten yıllardır  yapılırdı” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat