Özdilek

Spor

Yokluk içinde Avrupa Şampiyonu oldu

Körfez'in en mahrumiyet noktalarından,Hereke Ortaokulu'nda okuyan iki öğrenci, yapılan muay thai müsabakalarında rakiplerini bir bir yenerek Avrupa Şampiyonu oldular.

16 Aralık 2017 Saat: 10:38
Yokluk içinde Avrupa Şampiyonu oldu
Yokluk içinde Avrupa Şampiyonu oldu
Dünya ve Avrupa şampiyonlukları kazanmış; ülkemizin önemli muay thai sporcularından olan Beden Eğitimi Öğretmeni Menaf Atalay tarafından çalıştırılan  8. sınıf öğrencisi Sibel Kaya 42 kilo genç Bayanlar Avrupa müsabakalarında; Avrupa birincisi olurken; aynı okulda okuyan 7. sınıf öğrencisi Kader Timucin ise 38 kilo Yıldızlar kategorisinde Avrupa Şampiyonu olarak ismini altın harflerle tarihe yazdırdı.  Çok kısıtlı imkanlarla 10 metrekarelik alanda, her tarafı akan ve camları dahi olmayan bir alanda 5 öğrenciyi çalıştıran beden eğitim öğretmeni Menaf  Atalay, imkan verildiği zaman çok daha önemli başarılara imza atacaklarını söylediler. Kısıtlı imkanlarla çok önemli başarılara imza atarak Körfez'in ve ülkemizin gururu olan Yukarı Hereke Ortaokulu öğrencileri, adeta okul idaresini, öğretmenlerini, arkadaşlarını ve velileri sevince boğdu. Avrupa Şampiyonu olan Sibel Kaya, büyüdüğü zaman avukat olmak istediğini; Kader Timucin ise kendi branşında antrenör olmayı hedeflediğini söyledi.


YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat