Özdilek

Spor

Yılın son koşusunu Yedikule surlarında yaptı

Dağcı Rıdvan Şükür ve Takım elbiseli maratoncu Bilal Gül Yedikule sırlarında buluşarak eski yılı uğurlama koşusu yaptı

30 Aralık 2017 Saat: 12:21
Yılın son koşusunu Yedikule surlarında yaptı
Yılın son koşusunu Yedikule surlarında yaptı


Takım elbiseli Maratoncu olarak bilinen Bilal Gül’ün davetlisi olarak İstanbul’a giden Rıdvan Şükür, arkadaşı ile birlikte Yedikule zindanlarını ve sahilini de içine alan bir koşuda buluştular. Birçok dağ maratonu ve ultra maratonunda bir araya gelen ikili koşmanın sağlık için önemine değindiler.

 

 Güney Afrika, Kalahari Çöl maratonunda Türk bayrağı desenli kravatı ile ülkemizi temsil eden Bilal Gül, maraton dünyasının en renkli simalarından birisi olarak dikkatleri üstünde topluyor. Ülkemizdeki yaklaşık olarak 20 bin civarında olan Kistik Fibrozis hastası çocukların sorunları için farkındalık oluşturmaya çalışan Bilal Gül’ü tebrik etiğini söyleyen dağcı Rıdvan Şükür, sporun uzun süreli dostluklara da vesile olduğunu belirtti. Bilal gül ile İstiklal yolu ultra maratonunda tanıştıklarını o günden buyana arkadaşlıklarının devam ettiğini, Frig ultra maratonunda da beraber olduklarını belirtti. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat