Özdilek

Sağlık

Yeşilay Kulüpleri Darıca’de Buluştu

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okulların Yeşilay Kulübü öğrencileri Yeşilay Kocaeli Şubesi organizasyonu ile Deniz Yıldızları Meslek Lisesi Kültür Salonunda bir araya geldi.

22 Şubat 2013 Saat: 13:27
Yeşilay Kulüpleri Darıca’de Buluştu
Yeşilay Kulüpleri Darıca’de Buluştu
Yeşilay Kocaeli Şubesinden İlhan Parlak’ın yönettiği seminerde Yeşilay kulüplerine doküman desteğinde de bulunuldu. İlkokullar, ortaokullar ve liseler olmak üzere üç oturumda gerçekleşen seminere Yeşilay Kulübü Rehber Öğretmen ve öğrencileri katıldılar.

Yeşilay Kocaeli Şubesi Darıca Temsilcisi ve aynı zamanda Radyo Televizyon Öğretmeni olan İlhan Parlak  Yeşilay’ın tarihsel manası ve taşıdığı misyon hakkında bilgi vermesiyle devam eden toplantıda, öğrencilere Yeşilay bilincini yüklemenin önemine değinildi. Farkındalık ana unsurunun öncelikler arasında yer alması gerektiğinin belirtildiği toplantıda öğrencilerinin Yeşilay’ı tanımaları açısından ne gibi çalışmaların yapılabileceğinin istişaresi yapıldı.

Her okulda kurulan Yeşilay Kulüpleri, okul içerisinde öğrencileri bağımlılıklar hakkında bilinçlendirmeyi ve gençliği zararlı alışkanlıklardan uzak tutmayı hedeflemektedir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat