Özdilek

Güncel

Yardımseverlerden destek bekliyor

Yaklaşık 5 yıldır Akciğer kanserinin pençesinde ölüm-kalım mücadelesi veren Haluk Çetin Buçan(45) kendisine sahip çıkacak hayırsever insanlardan destek bekliyor.

15 Şubat 2014 Saat: 09:40
Yardımseverlerden destek bekliyor
Yardımseverlerden destek bekliyor

Bir zamanlar Körfez’in en gözde mekânlarından biri olan Kardeşler İşkembe Salonu’nu işleten Haluk Çetin Buçan, son 5 yıldır yakalanmış olduğu amansız hastalıkla mücadele ediyor. Birikimlerini tamamen hastalığı için harcayan Buçan, şu anda maddi sıkıntı içinde çaresiz bir şekilde bekliyor. Kirasını ödeyemeyen, doğalgazı kesik bulan Haluk Çetin Buçan, kullandığı ilaçların ithal ilaçlar olduğunu, sahip oldukları yeşil kartla bunları alamadıklarını ve çaresiz bir şekilde beklediğini söyledi. Her ay düzenli olarak hastaneye gitmesi gerektiğini belirten Buçan, ‘Maalesef gidemiyorum. İmkânım yok. Gitmedik yer, çalmadık kapı bırakmadım. Belediye yetkilileri defalarca söz verdiler. Yardımcı olacaklardı. Olmadılar. Büyükşehir yardım kartı verdi. Ama benim acilen maddi desteğe ihtiyacım var. Şu anda acilen ilaçlarımı almak zorundayım.”dedi.

        1,5(birbuçuk) yaşındaki çocuğunun ihtiyaçlarını dahi karşılamakta zorlandıklarını belirten gözü yaşlı eş Alev İnci Buçan ise, kendilerine uzatılacak yardım elini beklediklerini söyledi. Kendi imkânlarıyla evde turşu satarak gündelik ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını belirten gözü yaşlı eş, “Çok zor durumdayız. Doğalgazımız kesik. Yavrum ve hasta yatakta yatan eşimle baş başa kaldık. Hani devletimiz mağdura yardım ediyordu. Hani kanser hastasının ilaçlarını devlet karşılıyordu? Hepsi yalan. İnsan bir kere düşmesin. Perişanız. Mağduruz. Yardım eli bekliyoruz. Destek bekliyoruz. ”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat