Özdilek

Aşayiş

Yağmurdan kaçarken elektirik akımına kapıldı

Yağmura yakalanan Çağatay Kurtoğlu(19) bir balıkçı barınağına girmek istedi. Bu esnada dokunduğu demir barakada elektrik akımına kapıldı.

21 Eylül 2017 Saat: 23:09
Yağmurdan kaçarken elektirik akımına kapıldı
Yağmurdan kaçarken elektirik akımına kapıldı

Körfez İlçesi Tütünçiftlik Mahallesinde akşam saatlerinde meydana gelen üzücü olayda, bölgede dolaşan ve yağmura yakalanan Çağatay Kurtoğlu(19) bir balıkçı barınağına girmek istedi. Bu esnada dokunduğu demir kâğıda elektrik akımına kapıldı. Aniden yere yığılan genci gören ve aynı bölgede dolaşan Mehmet Narin isimli genç hemen yardıma koştu.  Bu esnada haber verilen 112 ekipleri olay yerine geldi ve yaralanan genci hastaneye kaldırdı. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken olayla ilgili geniş çaplo sotuşturma başlattı. Öte yandan balıkçı barınaklarının elektriklerinin kesildiği ve olayla ilgili soruşturma başlattı. Akıma kapılarak ölen gencin Körfez Hereke’de bir lisede okuduğu öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat