Özdilek

Güncel

Vergi Haftasında Vali Aksoy’a ziyaret

Vergi haftası nedeniyle Kocaeli vergi dairesi başkanı ve beraberindeki grup müdürleri Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti.

24 Şubat 2020 Saat: 20:45
Vergi Haftasında Vali Aksoy’a ziyaret
Vergi Haftasında Vali Aksoy’a ziyaret

Vergi Haftasında Vali Aksoy’a ziyaret

   Vergi haftası nedeniyle Kocaeli vergi dairesi başkanı ve beraberindeki grup müdürleri Vali  Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti.

 Şubat ayının son haftası boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgi sunumunda bulunanVergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman’ın yapmış olduğu konuşmalarında; “Sayın Valim geleneksel hale gelmiş Vergi Haftamızın bu yıl 31. kutlayacağız. Bizleri kabul ettiğiniz için çalışma arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum.” dedi.

   Vali Hüseyin Aksoy’un konuşmalarında ise; Öncelikle ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Vergi haftası münasebetiyle vergi bilincinin toplumda daha üst noktaya çıkması için bu hafta birçok faaliyet gerçekleştiriliyor. Özellikle toplumda verginin ve bu noktada yapılan çalışmaların anlatılması bakımından da bu haftayı iyi değerlendirmekte büyük yarar var. Devlet bir takım kamu hizmetlerini yürütme anlamında vergi gelirleriyle bir kaynak oluşturuyor ve ihtiyacı olan bölgelere bu kaynağı aktararak, üstlendiği sorumluluğu yerine getiriyor. Kocaeli’de Vergi Dairesi Başkanlığımız da önemli çalışmaları ortaya koyan bir kurumumuzdur. Bu anlamda İstanbul ve İzmir’den sonra en fazla vergi tahsilatı yapılan 3. il konumunda olmamız nedeniyle burada vergi dairesinin ve çalışanlarımızın önemli bir payı var. Özellikle vergisini ödeyen, vatandaşlık görevini yerine getiren kişilere de teşekkür ediyorum. Devletin bu hizmetleri yerine getirmesinde önemli bir kaynak oluşturan vergilerin toplumun ihtiyacı olan alanlara aktarılması da büyük önem taşıyor. Tekrar teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum.” diyen Vali Aksoy tüm vergi dairesinde çalışanların vergi haftasını kutladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat