Özdilek

Güncel

Vali Aksoy’dan Başkan Baran’a iade-i ziyaret

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a makamında iade-i ziyarette bulundu. Başkan Baran, Vali Aksoy’a yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı

28 Eylül 2017 Saat: 16:30
Vali Aksoy’dan Başkan Baran’a iade-i ziyaret
Vali Aksoy’dan Başkan Baran’a iade-i ziyaret

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, iade-i ziyaretler kapsamında dün Körfez’deydi. İlk durağı Körfez Kaymakamlığı oldu. Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Kaplan ve ilçe müdürleri ile bir araya gelen Vali Aksoy, yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler aldı. Vali Aksoy, iade-i ziyaretler kapsamında daha sonra Körfez Belediye Başkanlığı binasına geldi, Başkan İsmail Baran’ı makamında ziyaret etti.

Bilgiler aktarıldı

Başkan İsmail Baran ve Belediye Başkan Yardımcıları tarafından karşılanan Vali Aksoy, sıcak karşılamadan dolayı teşekkür etti. Körfez’e daha önce birkaç kez farklı programlar için geldiğini belirten Vali Hüseyin Aksoy, Körfez’in hem Kocaeli hem de Türkiye için önemli bir ilçe olduğuna değindi. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da yapılan çalışmalar ve projeler hakkında Vali Aksoy’a bilgiler aktardı.

Mutluluk duyduk

Vali Hüseyin Aksoy’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan İsmail Baran, “Kendisi bugüne kadar önemli görevlerde bulunmuş, görev yaptığı her ilde de ciddi atılımlar yapılmasını sağlamıştır. Kendisi vizyonuyla ve devlet adamı kimliği ile bizlerin yürüttüğü çalışmalara da değer katacaktır. Ziyaretinden dolayı büyük mutluluk duyduk” ifadelerini kullandı.

Etiketler: İsmail Baran,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat