Özdilek

Spor

V1 Heyecanı Körfez’de Devam Ediyor…

2012 sezonunda birincilikle tamamladığı V1 Challenge’da bu sezon da yarışmayı sürdüren Red Bull pilotu Yağız Avcı, bu hafta sonu Körfez’de podyum hedefi ile start alıyor.

24 Ekim 2013 Saat: 23:22
V1 Heyecanı Körfez’de Devam Ediyor…
V1 Heyecanı Körfez’de Devam Ediyor…

V1 Challenge’da 2013 sezonunun 5. yarışı 27 Ekim Pazar günü İzmit Körfez Pisti’nde yapılıyor. 18 pilotun Türkiye’nin ilk yerli yarış otomobili VOLKICAR ile start alacağı yarış, İzmit Körfez Pisti’nde koşulacak. 13:30’da sıralama turlarının yapılacağı yarışın başlama saati 15:40.

Geçen sene Körfez Pisti’nde yapılan yarışın en hızlısı olan Red Bull pilotu Yağız Avcı, bu yarışta iddialı ve şanssız geçen V1 Challenge sezonunda, Körfez’de şeytanın bacağını kırmak istiyor. 18 pilotun toplu startı ile ateşli bir mücadeleye sahne olacak yarışın, izleyiciden de büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Kurallarından yarışma sistemine kadar tamamı Volkan Işık’ın tasarımı olan V1 Challenge serisi halka en yakın şampiyona olarak büyük ilgi görmeye devam ediyor. Sezonun son yarışı 16 Kasım tarihinde Antalya’da düzenlenecek ve V1 Challenge ilk kez Antalyalı sporseverlerle buluşacak.

 

Not: Pilot hakkında detaylı bilgi ve görsellere www.yagizavci.com sitesinden ulaşabilirsiniz

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat