Özdilek

Kültür/Sanat

Uluslararası Değirmendere Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu Başlıyor

Uluslararası Değirmendere Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu’nun yirmi üçüncüsü 12 Temmuz 2016 -29 Temmuz 2016 tarihleri arasında başlayacak.

1 Temmuz 2016 Saat: 01:13
Uluslararası Değirmendere Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu Başlıyor
Uluslararası Değirmendere Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu Başlıyor

1993 yılından beri kısmen aralıklı olsa da gelenekselleşerek günümüze dek sürdürülen Uluslararası Değirmendere Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu’nun yirmi üçüncüsü 12 Temmuz 2016 -29 Temmuz 2016 tarihleri arasında “Gölcük Vizyon 2023” kapsamında, Kocaeli Üniversitesi, Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kent Konseyi işbirliğinde gerçekleştirilecektir.

 

Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Kocaeli Üniversitesi’nin işbirliğinde gerçekleşecek sempozyum; Dünyada ve Türkiye’de tek Ahşap Heykel Sempozyumu olma özelliğini taşımaktadır.

 

Türkiye’nin en uzun soluklu uygulamalı heykel sempozyumu olma özelliği taşıyan “Uluslararası Değirmendere Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu’na bu yıl; Güney Kore, Çin, Ukrayna’dan birer, Türkiye’den ise 3 sanatçı katılması beklenmektedir.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat