Özdilek

Ekonomi

Twinkle Homes’in temeli atıldı

Kocaeli Mimarlar Odası eski Başkanı Yalçın Ergen’in sahibi olduğu ERGSAN A.Ş.’nin Gölcük Kavaklı’da hayata geçireceği, Kocaeli’nin ilk Leed For Homes sertifikalı konut projesi olan Twinkle Homes’in temeli atıldı.

20 Eylül 2014 Saat: 10:30
Twinkle Homes’in temeli atıldı
Twinkle Homes’in temeli atıldı

Kocaeli Mimarlar Odası eski Başkanı Yalçın Ergen’in sahibi olduğu ERGSAN A.Ş.’nin Gölcük’te hayata geçireceği konut projesi Twinkle Homes, ekonomik, konfor ve kaliteyi, Kocaelililer’e sunuyor. Gölcük Kavaklı’da inşa edilecek olan Leed For Homes sertifikalı konutların temeli düzenlenen törenle atıldı. Yalçın Ergen, farklı bir yapılaşma anlayışıyla bir yandan Gölcük’e ışıltılı bir yaşam alanı getiren, bir yandan da sertifika güvencesine sahip olan proje ile bir ilki başlatacaklarını dile getirdi.


LEED SERTİFİKALI İLK PROJE
Proje, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin merkez üssü olan ve yeniden yapılaşmaya çalışan Gölcük’te gerçekleştirilecek. Kavaklı’da hayata geçecek olan projede, lüks ve konforun yanı sıra dayanıklılığa da büyük önem verilmiş. Leed For Homes sertifikalı proje, konutları güvence altına alarak ömür boyu kaliteli ve güvenli yaşamı vaat ediyor. Bu sertifika Türkiye’de sadece iki firmada, ilimizde ise yalnızca ERGSAN A.Ş.’nin Twinkle Homes adlı projesinde bulunuyor. Proje, Gölcük’e sihirli bir dokunuş gibi farklı bir yapı, farklı bir hayat vermeye geliyor.


2

2 BLOK, 20 DAİREDEN OLUŞUYOR
Bütün testleri ABD’li uzmanlar tarafından yapılacak olan Twinkle Homes, Gölcük Kavaklı’da yükselecek. 2 blok ve toplam 20 daireden oluşan, hepsi üç oda bir salon olarak tasarlanmış olsa da alansal olarak farklılaşan, her katta 130 metrekare ile 220 metrekare arasında değişen evler, ilk 5 müşteriye özel 195 bin-285 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Projenin satış ofisi İzmit Ömerağa Mahallesi Şehabettin Bilgusu Caddesi İpek Apartmanı No: 87 Daire: 13 adresinde yer alıyor.


SIRADA İKİ PROJE DAHA VAR
Işıltılı, parıltılı anlamına gelen ‘twinkle’, ERGSAN A.Ş’nin yap-sat markası olarak yani Türk Patent Enstitüsü’nden patent alınarak Gölcük’te ‘Twinkle Homes’ projesiyle start aldı. Başiskele Kullar’da ‘Twinkle Gardens’ ve İzmit Yahya Kaptanda ‘Twinkle Residances’ projeleri ile devam edecek olan Twinkle, 3 proje ile 2014 yılını kapatmayı hedefliyor. Yalçın Ergen, bu markayı oluştururken çıkış noktalarının ‘ister çocuk, ister yetişkin hangi yaşta olursan ol hayat mutluysan güzeldir’ anlayışı olduğunu belirtti.

 

TWWEKONOMİK VE YÜKSEK PERFORMANS

Ergen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Twinkle projelerinde hedeflerimize ulaşma yolunda, çevre ve doğa dostu, enerji tasarrufu sağlayan birçok özellikleri de tasarımlarımıza katarak, kendimize yeni bir hedef daha belirledik: Leed For Homes sertifikası. Klasik binalara göre daha sağlıklı, çevreye saygılı, işletme giderleri ile daha ekonomik ve karlı olan yüksek performanslı binaları tanımlayan Leed-Yeşil Bina Derecelendirme Sistemi, gönüllü bir sertifika sitemidir. Tasarım ve uygulama sürecinde Twinkle markası ile Kocaeli’de ilk kez konut yapıları Leed For Homes sertifikası ile hayat bulacaktır.

 

 

ÇEVRE DOSTU YEŞİL BİNA
İskan sonrası süreçte de bina yönetiminin denetiminde sertifika yönetimi bilgilendirilmekte ve sürecin takibinde yetkili kılınmaktadır. Sertifikanın gereklerini yerine getirilerek, yapının yaşamı boyunca yeşil bina, çevre dostu, enerjiyi koruyan ve benzeri özelliklerini idame ettirilmesi söz konusudur. Böylece mimar olarak toplumsal sorumluluklarımızı gerçekleştirme görevimizi doğal kaynaklarımıza olan bilinçli yaklaşımların artması hususundaki katkılar ile hayata geçirmiş olacağız.” Detaylı bilgi için 0262 324 1 444 numaralı telefonları arayabilir ve www.twinkle.com.tr ile www.ergsan.com adlı web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat