Özdilek

Siyaset

Turan Dumlu’ya Gölcük’te büyük ilgi

CHP Kocaeli Milletvekili adayı Turan Dumlu, saha çalışmalarına Gölcük’ün Yenimahalle, Çiftlik, Denizevler ve Kavaklı mahallelerinde devam etti

4 Mayıs 2015 Saat: 23:19
Turan Dumlu’ya Gölcük’te büyük ilgi
Turan Dumlu’ya Gölcük’te büyük ilgi

CHP Kocaeli Milletvekili adayı Turan Dumlu, evinin ve işyerinin bulunduğu Gölcük’teydi. Dumlu, Yenimahalle, Çiftlik, Kavaklı ve Denizevler mahallelerindeki vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Yenimahalle’ye giden Dumlu’ya, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, yöneticiler ve meclis üyeleri eşlik etti. Dumlu, Çiftlik Mahallesi’nde de Amasyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne konuk oldu. Ardından da kahvehane gezilerinde bulundu.

 

ÇİLE BİTECEK

Turan Dumlu, 9 milyon emeklinin çilesine ortak olacaklarını belirterek, “Emeklilere dini bayramlarda iki maaş ikramiye vereceğiz. Vatandaşlarımız, bayramları, bayram tadında yaşayabilsin, çocuklarına, torunlarına harçlık verebilsin, hediye alabilsin. Eczacı olarak da, emeklilerin yaşadığı maddi sıkıntıların yakından bilen biri olarak, CHP olarak buna son vereceğiz. Maaşlara yansıyan reçete, doktor katkı payları kalkacak” diye konuştu.

 

O PARALAR SİZİN
CHP iktidarı ile halkın rahat nefes alacağını belirten Turan Dumlu, “Taşeronları kaldıracağız. Emekliler, işçiler haklarını alacak. Bize bu paranın kaynağını soruyorlar. Son 13 yılda milletin parası har vurup harman savruldu. O kaynağı nerden buldunuz? Biz milletin parasını tekrar millete vereceğiz. Genel başkanımız hesap uzmanıdır. Vaatlerimizin hepsi milli gelirimizin yüzde 2.5’una denk geliyor. Bize güvenin! Güveniniz boşa çıkmayacak” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat