Özdilek

Siyaset

Tuba Türkmen başvurusunu yaptı

BBP’de uzun süredir ismi Karamürsel Belediye Başkanlığı için anılan Tuba Türkmen, önceki akşam partinin il binasına gelerek resmi adaylık başvurusunu yaptı

8 Aralık 2013 Saat: 16:41
Tuba Türkmen başvurusunu yaptı
Tuba Türkmen başvurusunu yaptı

BÜYÜK Birlik Partisi’nde uzun bir süredir Karamürsel Belediye Başkanı adaylığı için kulislerde ismi konuşulan Tuba Türkmen, önceki akşam parti il binasına gelerek resmi aday adaylığı dosyasının İl Genel Sekreteri Av. Şeref Gönenli’ye teslim etti. İl Başkanı Serhat Duyar’ın rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı adaylık töreninde konuşan Türkmen, “Haksız bir davada zirve olmaktansa, haklı bir davada zerre olmayı tercih ederim” şeklinde ifade etti.

 

Karamürsel’in değişim istediğini gördüğünü belirten Türkmen, “Karamürsel’de geçmiş dönemlerde başka partilere oy verenler şimdi BBP ile işbirliği yapacaklar. Bütün vatandaşlarımızın desteği ile Karamürsel’i beraber yöneteceğiz” dedi. 5 Aralık tarihinde kadına seçme seçilme hakkının Atatürk tarafından verildiğini hatırlatan Türkmen, “Kadının erkeğin 3 adım gerisinden yürüdüğü günlerden, bugünlere geldik. Gün, bize verilen bu hakkı kullanma günüdür” dedi. Henüz 27 yaşında olan ve özel bir şirkette çalışan Türkmen, evli ve bir çocuk annesi.

 

Türkmen’in konuşmasının ardından söz alan BBP İl Genel Sekreteri Av. Şeref Gönenli ise, şu an yürütülen seçim kampanyaları ile ilgili yaptıkları suç duyurusunu hatırlattı. Başta valilik olmak üzere ilgili mülki amirliklere giderek başvuru yaptıklarını belirten Gönenli, “Valilikte ve tüm mülki amirliklerde, ‘inceleyeceğiz, bakacağız’ gibi işi yokuşa süren cevaplar aldık. Biz de bunun üzerine Kocaeli Adliyesi’ne giderek suç duyurusunda bulunduk. Bunun üzerine AKP ilçe teşkilatları bizi arayarak, çoğu ilçedeki afiş ve pankartları kaldırdıklarını, araçları da garajlara çektiklerini söyledi” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat