Özdilek

Güncel

Torununu vurdu başında bekledi

Gölcük'te meydan gelen olayda dede, tartıştığı torunu vurarak öldürdü. Gölcük'te yaşanan olayda neredeyse 10 yıllık bir husumet cinayetle sonuçlandı.

29 Ekim 2014 Saat: 14:55
Torununu vurdu başında bekledi
Torununu vurdu başında bekledi

Olay, Gölcük Şirinköy Kervansaray Kültür Merkezi arkasında bulunan park içerisinde meydana geldi. Erbil Aygün (32) ile dayısı Orhan K. arasında çok uzun zamandır husumet bulunuyordu. Geçtiğimiz yıl Erbil Aygün, dayısı Orhan K.'yi işe gitmek için servis beklediği sırada dizinden vurarak yaralamıştı. Olayın ardından husumet daha da büyüdü.

Akşam saatlerinde Orhan K.'nin babası 84 yaşındaki Ahmet K., Gölcük Kervansaray Kültür Merkezi arkasında bulunan park içerisinde torunu Erbil Aygün ile konuşmaya başladı. Kısa sürede aralarında tartışma başladı. Ahmet K. yanında bulunan silahı çekerek torununa 3 el ateş etti. Erbil Aygün kanlar içinde yerde kalırken dede Ahmet K. olay yerinden ayrılmayarak başında sıradan bir vatandaş gibi bekledi. Silah sesleri duyan vatandaşlar yerde kanlar içinde yatan bir şahsı görünce durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Erbil Aygün'ün öldüğünü belirledi

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri yaklaşık 10 metre ileride bir çardakta oturan Ahmet K.'nın hareketlerinden şüphelenip nerden geldiğini sordu. Düzce’den geldiğini söyleyince polis ekipleri dedenin üstünü aradı. Üzerinden tabanca çıkan Ahmet K. polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. Erbil Aygün'ün cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan işlemlerin ardından Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Erbil Aygün'ün bir süredir Düzce'den Gölcük'e gelerek dayısı ve ailesini rahatsız ettiği öğrenildi. Dede Ahmet K. torunu Aygün'ün verdiği rahatsızlıktan dolayı sinirlenerek torununu öldürdüğü iddia edildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Ayrıca 84 yaşındaki cinayet zanlısı dedenin prostat kanseri olduğu ve Düzce’den ilimize tedavi olmak için geldiği belirtildi. Aygün’ün dayısı ve ailesi yaşanan olaydan sonra husumetin daha da büyümesinden korktuklarından dolayı kaymakamlığa giderek koruma talebinde bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat