Özdilek

Siyaset

Timur Koç halaya katıldı

Kocaeli Çayırova Anadolu Spor Kulübü Derneği’ni ziyaret eden CHP Çayırova Belediye Başkan adayı Timur Koç, bir anda kendini halay ekibinin arasında buldu

2 Şubat 2014 Saat: 17:54
Timur Koç halaya katıldı
Timur Koç halaya katıldı

TÜRKİYE Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kocaelispor eski Başkanı Rafet Kırgız’ın sahibi olduğu Görkem Spor Mağazası’nın 3’ncü şubesi Ncity Alış Veriş Merkezi’nde hizmete girdi. Açılışa İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Büyükşehir Başkan Vekili Zekeriya Özak, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı, MHP İzmit Belediye Başkan adayı Ayhan Arpacı, CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen ile çok sayıda siyasi katıldı.

KIRGIZ’I TEBRİK ETTİLER

Törende konuşma yapan MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı, CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Görkem Spor’un sahibi Rıfat Kırgız’a hayırlı kazançlar dileyerek kutladı. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak ise Rafet Kırgız’ın bu kentte spora ve sporcuya gönül vermiş biri olduğunu söyleyerek Büyükşehir belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun da spora önem verdiğini ve bu sebeple her sabah yürüyüş düzenlediklerini kaydetti.

TRABZONSPOR ÜRÜNLERİ

Konuşmaların ardından katılan siyasilerle beraber açılış kurdelesi kesildi. Spor mağazasını gezen davetliler, özellikle Kocaelispor ürünlerini inceleyerek mağazayı beğendiklerini söylediler. 90 metrekarelik mağazada 4 personelle hizmet vereceklerini kaydeden Rafet Kırgız, Trabzonspor ürünlerinin resmi ürünlerinin de bu mağazadan satışa sunulacağını dile getirdi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat