Özdilek

Siyaset

“TEMPOMUZU ON KAT DAHA ARTIRMALIYIZ”

CHP Ardahan Milletvekili ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ilçelerde çalışmalar yapan Ensar Öğüt, bayram nedeniyle ziyaretlerde bulunduğu ilçelerden biri de Körfez CHP oldu. İlçe binası ve önünde partililerle yapılan b

17 Ekim 2013 Saat: 22:12
“TEMPOMUZU ON KAT DAHA ARTIRMALIYIZ”
“TEMPOMUZU ON KAT DAHA ARTIRMALIYIZ”

Bayramlaşmaya İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu, kadın kolları Başkanı Sevim Özen, İl gençlik kolları Başkanı Ozan aksu, eski kirazlıyalı belediye Başkanı Cevdet Şahin, Belediye Başkan aday adayları Prof. Dr. Reşat Başar ve eğitimci Serap Baykurt ile kalabalık bir partili topluluğu katıldı. 

Ensar Öğüt, herkesle tek tek tokalaşıp bayramını kutlarken, bayramlaşma sonrası yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Öğüt, ithal ete karşı ülke çapında başlattığı kampanya hakkında da bilgiler verdi.

Öğüt, Partililere yönelik yaptığı açıklamada, ülkenin AKP yönetiminden kurtarılması için yerel seçimlerde başarılı olunması gerektiğine dikkat çekerek, geçmişte sosyal demokrat belediyeciliğin ne demek olduğunu bilen, hala CHP’nin gerçekleştirdiği büyük projelerle yaşamını sürdüren Kocaeli’nin yeniden halk belediyeciliğine dönmesinin şart olduğunu söyledi. AKP Kocaeli’ye bir şey veremedi. Bazı yerlerde 20, Bazı yerlerde 10 yıldır işbaşındalar ama gerçekleştirilen projeler yok. Her seçimde büyük laflar ve vaatlerde bulundular ama ortada  sadece borç ve gelişmemiş kentler var. İnsanın ömrünün büyük bölümünde yönetimde olup doğru dürüst bir proje üretemeyenler bundan sonra ne yapabilir? Bunların iktidarı zaman kaybı, kaynakların heba olması demek.”diye konuştu.

ZAFER İÇİN SEFER

Eğer iktidarı istiyorsak çok çalışmamız gerekir, hem de bugünkünden on kat diyen Öğüt, “Herkes oy veririm, ailem oy verir diye düşünmesin. Komşudan başlayıp, her tarafa seferber olmalıyız. Zafer istiyorsak, sefer yapmalıyız. Her yere, her eve her mahalaleye”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat