Özdilek

Eğitim

Tehlikeli Röğar, Komik Önlem!

Körfez Kaymakamlık binası önündeki yoğun trafik bulunan yan yolda arızalı rögar kapağı için alınan tedbir hem trafiği alt üst etti hem de şaşkınlık uyandırdı.

14 Ekim 2012 Saat: 15:59

Körfez Kaymakamlık binası önündeki yoğun trafik bulunan yan yolda arızalı rögar kapağı için alınan tedbir hem trafiği alt üst etti hem de şaşkınlık uyandırdı.

 

Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu’nun her gün mutlaka kullandığı yol üzerinde arızalanan rögar kapağını onarmak yerine üzerine iki adet koni koyarak vatandaşları uyaran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU ekipleri vatandaşta büyük şaşkınlık uyandırdı.

 

Edinilen bilgilere göre bir arıza nedeniyle rögar kapağını açan ekipler kapağı tam olarak yerine oturtamayınca, rögar üzerine iki adet koni bırakarak araçların çukura düşmesini engellemeye çalıştı.

 

Çift taraflı trafiğe açık olan yolda İstanbul yönüne gitmekte olan araçların karşısına çıkan koniler karşı yönden gelen araçlar bulunduğunda tarafiğin sıkışmasına sebep oldu. Bazı sürücüler “Bu çağda böyle tedbir mi alınır? Üstelikte sıradan bir sokakta değil. Kaymakamlık binası önünde arızayı gidermeyip bunu yapanlar kenar sokaklarda neler yapmazlar” diyerek şaşkınlıklarını dile getirdi ve rögar kapağının onarılmasını istediler

 

                                                                                                                                     Haber;Belirtiyorum.com

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat