Özdilek

Spor

Taşköprü Köyleri Futbol Turnuvasında Muhteşem Final

Kocaeli Taşköprülüler Derneğinin düzenlediği futbol turnuvasında takımlar arasında mücadele muhteşem finalle tamamlandı. Renkli ve çekişmeli geçen turnuvanın 1. Si Alihocalar Köyü oldu.

1 Ocak 2013 Saat: 22:22
Taşköprü Köyleri Futbol Turnuvasında Muhteşem Final
Taşköprü Köyleri Futbol Turnuvasında Muhteşem Final

Derince OR-AR halı sahada gerçekleşen turnuvaya Kocaeli Taşköprülüler Derneğinin belirlediği komisyon ev sahipliği yaptı. Özcan Efe’nin başkanlığını yaptığı komisyon kusursuz bir organizasyona imza attı.Turnuvanın Pazar günü yapılan finaline Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu,Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan,CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu,MHP Körfez İlçe Başkanı Yağız Öztürk Gönen,SP Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan,Kocaeli Taşköprülüler Dernek Başkanı Yasin Sönmez ile yönetimi,eski hakem Mustafa Çulcu, Kocaeli Spor’un eski futbolcuları ve kalabalık seyirci topluluğu katıldı.Açılış konuşmasını yapan Kocaeli Taşköprülüler Dernek Başkanı Yasin Sönmez birlik ve beraberlik içerisinde bu tür organizasyonlara devam edeceklerini söyledi.Turnuva final günü ilk maçı Kocaeli Sporda futbol oynamış şöhretlerin maçıyla başladı.Şöhretlerin maçı 6-6 beraberlik ile sonuçlandı.Üçüncülük maçı için mücadele eden Hayrettinli Köyü,İshakçıları 5-2 yenerek üçüncü oldu.Canlı anlatımla oynanan final maçını Mustafa Çulcu yönetti. Finalde karşılaşan Alihocalar Köyü,Arslanlı maçının galibi 5-4 lük skorla Alihocalar oldu.Oynanan maçlardan sonra ödül törenine geçildi ve ödül kazananlar ödüllerini protokolün elinden aldı.

SONUÇLAR

Turnuvanın 16 golle gol kralı Arslanlı Köyünden Mert Yıldız oldu.

Turnuvanın en centilmen takımı Sofular köyü oldu.

Turnuvanın en iyi kalecisi Çıraklı Köyünden Serhat Güler oldu.

Turnuvanın şampiyonu Alihacalar Köyü olurken 2. Arslanlı Köyü 3. Hayrettinli Köyü oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat