Siyaset

Tahir Büyükakın'a Facebok'ta sahte hesap açtılar

Yapıla açıklamada şu ifadeler kullanıldı. “AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Tahir Büyükakın adına , Facebook 'ta sahte sayfa ve kişi ve kişi profili oluşturularak hesap açıldığı tespit edilmiştir.

25 Kasım 2018 Saat: 18:09
Tahir Büyükakına Facebokta sahte hesap açtılar
Tahir Büyükakın'a Facebok'ta sahte hesap açtılar

Tahir Büyükakın'a Facebok'ta sahte hesap açtılar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  eski Genel Sekereteri  olan ve hala Bilecik Valisi olarak görevde bulunan   Doç.Dr. Tahir Büyükakın,  önceki gün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için açıklanan isim oldu.  Adaylığının  belirlenmesi ile  birlikte, pek çok kişi  sosyal medyada  tebrik ve iyi niyetlerini bildirmek için ismini arattı.  Onun ismi ve fotoğrafı  ile yer alan sosyal medya hesaplarına çok sayıda tebrik ve başarı dilekleri   yazıldı.  Ancak gerçek  bir süre sonra ortaya çıktı.  Büyükakın’ın   sosyal medyada    açılmış bir hesabı bulunmuyordu.Soyal medyada yaşanan durumu fark eden Belediye yetkilileri, hemen yazılı bir açıklamada bulundu. Açıklamada  şu ifadeler kullanıldı. “AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Tahir Büyük adına , Facebook 'ta sahte sayfa ve kişi profili oluşturularak hesap açıldığı tespit edilmiştır. Aday tanıtım programı gününde maksadı kötü kişiler tarafından açıldığı düşünülen facebook taki beğeni sayfası ve profilinde paylaşınlan yazı ve içeriklerin, Tahir Büyükakın'ın izni, bilgisi ve tasarrufu dışında yapılmaktadır. Tahir Büyükakın'ın sosyal medyada sadece twitırda resmî  hesabı bulunmaktadır. Vatandaşlarımızın bu hususta, sahte hesapları takip etmemeleri, paylaşılan içerikleri ciddiye almamaları önemle duyurulur.  Facebok'ta açılan sahte hesapların kapatılmasıyla  ilgili olarak yasal işlemin başlatılacağını, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın ile ilgili sosyal medya mecralarında resmi hesapların önümüzdeki günlerde aktif hale geleceği belirtildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat