Özdilek

Spor

‘’Spora yatırımı, ödev olarak görüyoruz’’

Gölcük Ortaokulu Spor Salonu düzenlenen muhteşem bir törenle hizmete açılırken, törende Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, “Spora yatırım yapmayı önemsiyor ve bunu görev olarak görüyoruz” dedi.

1 Aralık 2017 Saat: 07:51
‘’Spora yatırımı, ödev olarak görüyoruz’’
‘’Spora yatırımı, ödev olarak görüyoruz’’

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın, Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan İşbirliği ile yaptığı Gölcük Ortaokulu Spor Salonu’nda düzenlenen tanıtım programına, kent protokolü yoğun ilgi gösterdi.  Programa, Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, ASKF Başkanı Murat Aydın, Kocaeli Ford Otosan yetkilileri, Gölcük Ortaokulu Müdürü Fahri Kuş, Evden Okula Haydi Anneler Projesi’ne katılan kadınlar, spor okulu öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Antrenmanı izlediler

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun salona girmesiyle başlayan programda tribünde bulunan öğrenciler, Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’na yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Çocuklar, alkışlarıyla ve sevgi sloganlarıyla Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’na unutulmaz bir karşılama gerçekleştirdi. Tanıtım programı, Barbaros İlköğretim Okulu Spor Okulu öğrencilerinin gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. Protokolün önünde eğlenceli atletizm dalında antrenman yapan spor okulu öğrencileri, performansları ve disiplinleriyle göz doldurdu.

Vali büyükşehir’i kutladı

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, spora ve sporcuya yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni kutladı. Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim alanında önemli hizmetler sunduğuna dikkat çeken Vali Aksoy, “Daha bir hafta önce 40 bin bilgisayarı çocuklarımıza dağıttık. Büyükşehir Belediyemiz, bu çerçevede son 9 yılda 260 bin bilgisayarı çocuklarımızın eğitimine sundu. Temel hedefi çocuklarımızın iyi eğitim almasına yönelik bu çalışmaları nedeniyle Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyor ve kutluyorum” dedi. Vali Aksoy, Gölcük Ortaokulu’na kazandırılan spor salonun, sadece bu okula değil çevredeki okullara ve vatandaşların spor yapmasına yönelik önemli katkı sunacağını kaydetti.

Spor salonunu hayırlı olsun

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ise “Gençlerimizin geleceğe iyi hazırlanmaları bizler için çok önemli. Gençlerimiz, çocuklarımız geleceğe umutla bakmalı. Bu nedenle evlatlarımızın iyi yetişmeleri için spora büyük önem veriyoruz. 65 yaşındayım ve hepinizin dedesiyim. Bakın dedeniz bu yaşta her gün spor yapıyor. Sağlıklı olmak için spor yapmalıyız. Yoksa her dakika doktora gider, ilaçla yaşarız. Biz, sizlerin, gençlerimizin, annelerimizin spor yapmasını istiyoruz. Bu nedenle Kocaeli’nde her bölgeye spor tesisleri yapıyoruz” dedi.

Görev olarak görüyoruz

Başkan Karaosmanoğlu, “Bu güzel salonu sizlerin hizmetine sunmaktan onur duyuyorum. Rabbim bize bu hizmeti yapmayı nasip etti. Spora yatırım yapmayı önemsiyor ve bunu görev olarak görüyoruz. Çocuklarımızın, gençlerimizin, annelerimizin spor yapabilmesi için spor salonları yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi. Karaosmanoğlu, konuşmasında Gölcük Ortaokulu’na yapılan spor salonunun Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan işbirliği ile gerçekleştirildiğini de hatırlatarak, kendilerine destek veren yetkililere teşekkür etti. Gölcük Ortaokulu Müdürü Fahri Kuş ve Okul Aile Birliği Başkanı Feride Gül, Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat