Özdilek

Güncel

Sokak hayvanlarını kendi elleriyle beslediler

Körfez Belediyesi kar yağışının ilçede etkili olması ile birlikte çetin kış şartlarında hayatlarını devam ettiren hayvanlara yemek takviyesinde bulunarak, yardım elini uzattı

28 Aralık 2016 Saat: 15:05
Sokak hayvanlarını kendi elleriyle beslediler
Sokak hayvanlarını kendi elleriyle beslediler

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince ve hayvan severler ile birlikte başlatılan program kapsamında, sokak hayvanları için Körfez’in belirli noktalarına yiyecek bırakıldı.

Hayvanları Unutmadılar

Sokak hayvanlarının yaşamlarını sürdürebilmesi için her türlü önlemi alan Körfez Belediyesi, sokak hayvanlarının zorlu kış şartlarında aç kalkmaması ve yaşamlarını sürdürebilmesi için de gıda desteğini sürdürüyor.

Başkan’ın Duyarlılığı

Uzman veteriner hekimler ve hayvan severler el ele vererek sokak hayvanları için yemeklerini hazırlayarak, elleriyle beslediler. Hayvan severler, belediye ekiplerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Yetkililer ise Başkan İsmail Baran’ın direktifleri doğrultusunda her yıl zorlu hava şartlarında sokak hayvanlarına yardım adına projeler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kaplar İçinde Bırakıldı

Ekipler, yemeğin çevreye dağılması konusunda da duyarlı davrandı ve hazırlanan yemekler plastik kaplar ve kutular içerisinde hayvanların yaşadığı alanların etrafında bırakıldı. Çevredeki vatandaşlar da ekiplere soğuk havadaki duyarlı davranışları nedeniyle teşekkür etti, ikramlar verildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat