Özdilek

Siyaset

Sirmen ve Purçu Hürriyet için Serdar’da

CHP’nin Roman İzmir Milletvekili Özcan Purçu ve İzmit Belediyesi’nin unutulmaz Başkanlarından Sefa Sirmen önceki akşam Millet İttifakı İzmit Belediye Başkanı Hürriyet’in Serdar Mahallesi mitinginde Hürriyet’e tam destek verdi.

24 Mart 2019 Saat: 08:34
Sirmen ve Purçu Hürriyet için Serdar’da
Sirmen ve Purçu Hürriyet için Serdar’da

Sirmen ve Purçu Hürriyet için Serdar’da

CHP’nin Roman İzmir Milletvekili Özcan Purçu ve İzmit Belediyesi’nin unutulmaz Başkanlarından Sefa Sirmen önceki akşam Millet İttifakı İzmit Belediye Başkanı Hürriyet’in Serdar Mahallesi mitinginde Hürriyet’e tam destek verdi

Haber detayı

Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet önceki akşam Serdar Mahallesinde roman vatandaşlarla buluştu Serdar Mahallesi’nde büyük sevgi gösterileri ile karşılandı.

Sirmen ve Purçu Hürriyet için Serdar’da

CHP PM üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP’nin Roman kökenli İzmir milletvekili Özcan Purçu ve özellikle Roman vatandaşlar tarafından çok sevilen İzmit Büyükşehir Belediyesi’nin efsane başkanlarından Sefa Sirmen de Hürriyet’e destek olmak için Serdar’daydı.

Hürriyet aday olunca içimde yeni umutlar doğdu

Serdar Mahallesi vatandaşlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkan adayı Hürriyet, burada belediye personeli içerisinde ayrım yapılmayacağını, Cumartesi günleri belediye şirket personellerinin de izinli olacağını ve haftada 40 saat çalışacaklarını söylemesi vatandaşlardan büyük takdir topladı. CHP’nin unutulmaz belediye başkanlarından Sefa Sirmen’in İzmit’in kendi döneminde olduğu gibi canlanacağını belirterek, “Fatma Kaplan Hürriyet göreve gelince İzmit tekrar marka kent olacak” açıklamasında bulundu. Sefa Sirmen’in konuşmasının ardından Serdarlılar alanları ‘Sefa Baba’ tezahüratlarıyla coşturdu.

Sefa babanız gibi Fatma ablanız da size sahip çıkacak

TBMM’nin tek Roman vekili olan İzmir Milletvekili Özcan Purçu ise, “Fatma Kaplan Hürriyet İzmit için aday olduğunda içimde yeni umutlar doğdu. Ben nasıl sizin kardeşinizsem, Fatma Kaplan Hürriyet de sizin kardeşinizdir” açıklamasında bulundu. CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ise, Hürriyet’in Kocaeli ve İzmit’in sorunlarını her zaman meclisten dile getirdiğini ifade ederek, “Sefa Babanız gibi, Fatma ablanız da sizin ablanız olarak size sahip çıkacak” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat