Özdilek

Siyaset

SİNOPLULAR CHP’Yİ DAVET ETTİ

Çayırova’da büyük bir sayısal güce sahip olan Sinoplular Derneği Başkanı Muhammet Yeşilkaya ve Yönetim kurulu üyeleri, CHP Çayırova İlçe başkanlığını ziyaret ederek, hem Belediye Başkan Adayı Timur Koç’u kutlayıp başarı d

25 Ocak 2014 Saat: 18:07
SİNOPLULAR CHP’Yİ DAVET ETTİ
SİNOPLULAR CHP’Yİ DAVET ETTİ

Sinoplular  dernek başkanı  Yeşilkaya ve yöneticiler CHP ilçe Başkanı Rasim Meriç, Belediye başkan Adayı Timur Koç ve Belediye Meclis üyesi aday adayları tarafından samimi bir şekilde karşılandı.

 

Çayırova Sinoplular derneği Başkanı  Muhammet Yeşilkaya, 3 Şubat’ta Yenimahalle’de büyük bir katılımla dernek binalarının açılışının yapılacağını,  CHP ve Belediye başkan adayı Timur Koç’u da aralarında görmek istediklerini söyledi.

 

Dernek yöneticilerine sohbet sırasında Timur Koç tarafından, seçim çalışmaları ve kamuoyuna sunduğu Çayırova projeleri hakkında bilgiler verilirken, CHP İlçe başkanı Rasim Meriç de  açılışa katılmaktan onur duyacaklarını söyledi.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat