Özdilek

Siyaset

Sibel Gönül organ bağışı yaptı

İzmit belediye başkanı Sibel Gönül organ bağışında bulundu.

29 Mart 2019 Saat: 10:52
Sibel Gönül organ bağışı yaptı
Sibel Gönül organ bağışı yaptı

Sibel Gönül organ bağışı yaptı

İzmit belediye başkanı Sibel Gönül organ bağışında bulundu.

Haber detayı 

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, İzmit İlçe Sağlık Müdürü Dr. Nazif Aksoy’u ziyaret etti. Başkan Adayı Sibel Gönül’ün ziyaretine ise İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan ve meclis üyesi adayları eşlik etti. Başkan adayı Gönül, ziyaret sırasında örnek bir davranışta bulunarak doku ve organ bağışı yaptı.

     Bağışın ardından değerlendirmelerde bulunan başkan adayı Sibel Gönül, “Organ bağışı sırasında bekleyen milyonlarca vatandaşımız var. Üzerimize düşen vatandaşlarımızı organ bağışına teşvik etmek” dedi.

Sibel Gönül organ bağışı yaptı

Organ bağışı hayat kurtarır

Organ bağışı yaptıktan sonra kısa bir açıklamada bulunan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Bilindiği üzere ülkemizde organ bağışı oranları düşük. Organ bağışı sırasında bekleyen milyonlarca vatandaşımız var. Üzerimize düşen vatandaşlarımızı organ bağışına teşvik etmek. Vatandaşlara organ bağışının önemini her yerde anlatmalıyız. Organ bağışı hayat kurtarır. Bir bağış, çok sayıda hayatı kurtarabilir” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat